Primăria Galați încearcă să VÂNDĂ VILA de vacanţă de la Călimăneşti

Primăria Galați încearcă să VÂNDĂ VILA de vacanţă de la Călimăneşti
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Pentru a treia oară, Primăria municipiului Galaţi încearcă să vândă „Vila Bucegi” de la Călimăneşti, judeţul Vâlcea. În acest scop organizează o nouă licitaţie publică deschisă cu strigare, pe 7 martie 2017.

Trebuie spus că la prima licitaţie organizată pe 3 iunie 2016 nu s-a depus nicio ofertă, iar cumpărători nu au apărut nici la a doua licitaţie, pe 17 iunie 2016. La acel moment, preţul de vânzare era de 213.000 de euro, preţ care a fost acum redus, în urma noii evaluări, la 99.000 de euro, la care se adaugă TVA 19 la sută.

Dacă şi cea de-a treia licitaţie va eşua, s-ar putea ca Primăria să nu mai aibă ce vinde. Imobilul, cu parter şi două etaje, dat în funcţiune în 1927, se află într-o stare avansată de degradare datorită lipsei utilizării şi nu mai prezintă siguranţă în exploatare. În anul 2010 Primăria a fost sancţionată de Inspectoratul Teritorial de Construcţii Vâlcea, iar Primăria Călimăneşti a sesizat în mai multe rânduri municipalitatea gălăţeană despre starea tehnică necorespunzătoare a imobilului. Mai mult, anual se cheltuiesc din bugetul local sume de bani pentru asigurarea pazei imobilului.

Citit 3561 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Februarie 2017 20:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.