Autorităţile brăilene, interesate de ”croazierele” propuse de gălăţeni
Foto: Foto-arhivă ”Viața liberă”

Autorităţile brăilene, interesate de ”croazierele” propuse de gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Propunerea Asociaţiei „Galaţi, oraşul meu” privind organizarea unor plimbări pe Dunăre cu două nave istorice, de Ziua Marinei, a stârnit interesul autorităţilor brăilene. Spre deosebire de municipalitatea gălăţeană, care nu s-a sinchisit să formuleze un răspuns ONG-ului, Primăria Brăila a transmis deja un punct de vedere Asociaţiei „Galaţi, oraşul meu”. „Propunerea dumneavoastră este una destul de interesantă, însă trebuie să analizăm posibilitatea materializării acesteia, deoarece nava Borcea nu se află în patrimoniul Municipiului Brăila. Oricum, în momentul în care vom demara pregătirea acţiunilor din luna august 2017, încercăm să cooptăm şi asociaţia pe care o reprezentaţi. Cu deosebit respect, Cabinet Primar”, precizează Primăria Brăila în adresa transmisă ONG-ului gălăţean. Şi de această dată, autorităţile din oraşul vecin dau dovadă de mai multă deschidere şi promptitudine în comunicarea cu societatea civilă.

Reamintim că Asociaţia „Galaţi, oraşul meu” a propus, de curând, „organizarea unor plimbări pe Dunăre cu cele două nave istorice, "Tudor Vladimirescu" şi "Borcea", cu plecări şi acostări simultane din/în cele două oraşe. Concret, nava "Tudor Vladimirescu" va pleca din Galaţi şi va acosta la Brăila, iar nava "Borcea" va pleca din Brăila şi va acosta în portul Galaţi. Călătorii vor fi întâmpinaţi cu flori, în acordurile muzicii de fanfară. Costurile vor fi suportate de către administraţiile celor două oraşe şi, parţial, din achitarea biletelor de călătorie”.

Citit 7398 ori Ultima modificare Vineri, 24 Februarie 2017 19:31

4 comentarii

 • postat de vio
  Marți, 28 Februarie 2017 22:07
  82.79.114.***
  Ce cretin poate da un vot negativ la astfel de propuneri?
  0
  6
  Raportează
 • postat de carmen
  Marți, 28 Februarie 2017 19:09
  195.32.91.***
  locuim la dunare si copii nostri stiu doar de bac ...ca doar nu toti galatenii au barci .....macar vara .....se se faca excursii cu copii ,se pot face plimbari de sfarsit de saptamana ....dar nu sunt initiative ...asa moare orasu si ne intrebam de ce pleaca in afara oamenii ...simplu ..au ce sa vada ca primariile se implica ca sa atraga turisti ...da la noi domnii burti ...nu ai neuroni ....trezirea, ca va fi tarziu cand o sa realizati ca nu aveti galateni in oras peste 20 de ani ---.
  0
  4
  Raportează
 • postat de Isabella
  Luni, 27 Februarie 2017 01:25
  86.122.130.***
  Excelentă inițiativă civică!
  Vrem să vedem cât mai multe astfel de exemple, pentru că ele ne unesc și ne fac mai fericiți.
  Împreună cu Brăila putem realiza multe dacă lăsăm interesele politice și orgoliile la o parte!
  1
  8
  Raportează
 • postat de cetatean
  Sâmbătă, 25 Februarie 2017 16:38
  84.117.40.***
  In fiecare weekend pe timp de vara ar trebui sa fie astfel de croaziere si sa plece si de la galati spre sulina sau tulcea ori la mare.
  1
  29
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.