Centrele de colectare a DEȘEURILOR, scoase din oraş

Centrele de colectare a DEȘEURILOR, scoase din oraş
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, le-a pus gând rău centrelor de colectare a deşeurilor din oraş. Edilul a anunţat pe pagina sa oficială de Facebook că îşi propune să aducă în atenţia consilierilor locali un proiect de hotărâre prin care centrele de colectare de fier vechi, pet-uri, hârtie, materiale neferoase, să fie scoase în afara oraşului.

„Propunerea mea vine ca urmare a sesizărilor primite chiar de la dumneavoastră şi consider că este o decizie ce ţine de normalitate. Societăţile care funcţionează deja în acest sector vor avea un termen de patru luni la dispoziţie pentru a-şi reloca activitatea. În cazul în care nu se vor conforma, sancţiunea prevede încetarea activităţii în zona respectivă”, scrie Pucheanu.

Citit 3809 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Aprilie 2017 12:59

2 comentarii

 • postat de adi
  Luni, 10 Aprilie 2017 05:57
  5.13.140.***
  Cu ce incurca un fier vechi sau un deseu de plastic? Acestea nu au miros si nu polueaza.
  In schimb avem pe strazi o sumedenie de caini fara stapani, mizerie pe strazi si tomberoane pline de gunoi.
  E un interes si aici, ca peste tot.
  4
  2
  Raportează
 • postat de Galatean
  Sâmbătă, 08 Aprilie 2017 19:07
  78.96.253.***
  De ce patru luni?!

  Pai ori le scoti presat de o problema ecologica, care de mult tebuia aplicata, ori nu o mai face, avand in vedere ca patru luni trec exact peste vara unde caldura duce la poluarea zonelor populate, deci masura asta de tergiversare este in detrimentul cetatenilor!

  De ce trebuie sa intereseze primaria de relocare, primaria aplica legea, in interes cetatenesc, restul, asa cum amani, domnule primar, dovedeste nepricepere!

  Printre multe,altele!
  3
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.