Radu Cosca a depus jurământul de consilier local

Radu Cosca a depus jurământul de consilier local
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Validat în luna februarie a acestui an, Radu Cosca (ALDE) a depus abia joi jurământul de consilier local şi şi-a început noul mandat. Cosca i-a luat locul în CL şi în Comisia de Buget-Finanţe colegului său de partid Cristian Dima.
De profesie economist, Cosca a avut un traseu politic şi administrativ controversat. A fost viceprimar ALDE în mandatul trecut. În decembrie 2014, a demisionat din funcţia de viceprimar, pe motiv că "n-a putut să facă nimic", dar, ulterior, în 2015, s-a răzgândit şi a revenit în Primărie. În 2008, a fost ales consilier local PC (devenit ALDE), dar n-a apucat decât să depună jurământul, pentru că a fost exclus din partid şi şi-a pierdut şi mandatul. În septembrie 2008, a intrat în PDL. Cosca a avut şi un mandat de consilier judeţean PC, în perioada 2004-2008.
Cert este că Radu Cosca şi-a început mandatul doar ca spectator. Consilierul a explicat că nu cunoaşte nici ordinea de zi, nici proiectele, aşa că se va mulţumi doar să asiste, fără să voteze!

Citit 3418 ori Ultima modificare Duminică, 30 Aprilie 2017 23:23

2 comentarii

 • postat de amalia
  Luni, 01 Mai 2017 22:23
  Un parvenit care nu a făcut și nici nu va face nimic ptr orașul Galați,el si Popa florin propriile interese.
  0
  12
  Raportează
 • postat de Galatean
  Luni, 01 Mai 2017 19:29
  Cine este acest individ si ce legatura de suflet are cu Galatiul?!!!

  Este o greseala, chiar nu s-a gasit niciun galatean, macar, din aia nascuti din veneticii anilor 61, adusi de comunisti la combinat de prin toate hartoapele si bordeele catunelor salbatice ale tarii?!!

  Ca de galateni neaosi nu se mai poate vorbi....

  Si ne miram de ce orasul asta se scufunda pe zi ce trece?
  0
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.