Absurd de Tecuci | Afişul Smarandei Brăescu, ilustrat cu poza lui Amy Johnson

Absurd de Tecuci | Afişul Smarandei Brăescu, ilustrat cu poza lui Amy Johnson
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Smaranda Brăescu a devenit, post-mortem, cetăţean de onoare al municipiului Tecuci şi a avut parte de prima ediţie a unui festival care îi poartă numele: un miting aerian organizat pe 19 mai, când s-au împlinit 120 de ani de la naştere şi 85 de ani de la realizarea recordului mondial la saltul cu paraşuta.

În foto de mai jos, Smaranda Brăescu:

Omagiul binemeritat adus Reginei Înălţimilor a fost, însă, aruncat în aer de o gafă monumentală a Primăriei Tecuci. Pe afişul oficial, care a anunţat evenimentul, dar şi pe invitaţiile lansate de Primăria Tecuci, başca pe bannerul de la tribuna oficială, în loc de chipul Smarandei Brăescu a apărut fotografia aviatoarei britanice Amy Johnson! Detaliul a fost sesizat pe Facebook de Rocsana Irimia.

Rămâne doar ca Primăria Tecuci să rezolve problema: să-i ofere lui Amy cetăţenia de onoare tecuceană şi să-i dedice un miting aviatic… pe al cărui afiş să pună poza Smarandei Brăescu. Trist, dar adevărat.

Citit 5984 ori Ultima modificare Marți, 23 Mai 2017 15:04

4 comentarii

 • postat de être
  Miercuri, 24 Mai 2017 22:59
  Cine a făcut afișul și invitațiile va fi cel mai mare secret. Cei care au trăit, au învățat în Tecuci și au făcut cinste Tecuciului, atât în țară cât și peste hotarele ei, sunt făcuți terci.
  Dacă l-a făcut ARPIA, Filiala Tecuci, atunci e grav, rău de tot. Dl. cmd. Chiș l-a văzut înainte de difuzare ? Păi, atunci ce probitate mai are d-nia sa ? Dumnealui a fost preș. FSN la ”marea îngrămădeală” din '89 ? Îhhh....
  Dacă l-a făcut cineva pentru care girează Primăria Tecuci, iar e grav. Arată câtă importanță acordă ea istoriei urbei pe care o conduce, cât de mult îi respectă pe tecuceni. Uhhh...
  Mamăăă, în ce lume am ajuns să trăim !
  0
  26
  Raportează
 • postat de Tudor
  Miercuri, 24 Mai 2017 15:38
  Afișul nu este făcut de Primăria Tecuci. A fost făcut de către ARPIA, Filiala Tecuci, la ,,manșa” căreia este comandorul Dorel Chiș.
  0
  5
  Raportează
 • postat de Parapanta
  Marți, 23 Mai 2017 21:31
  Englezoaica e mai sexy..
  7
  3
  Raportează
 • postat de Teutonul
  Marți, 23 Mai 2017 20:09
  Un strop de cultură.
  Punem pariu că un Guță, Salam sau Vijelie erau corect puși pe afiș?
  Trăi-le-ar familia de culturei!
  0
  15
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.