S-a făcut prima plată pentru cele 14 troleibuze noi

S-a făcut prima plată pentru cele 14 troleibuze noi
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Primăria municipiului Galaţi a achitat deja avansul din cele 5,5 milioane de euro, valoarea contractului pentru cele 14 troleibuze noi, pentru ca firma Skoda Electric a.s. să se poată apuca de lucru. Pentru a perfecta plata, primarul Ionuţ Pucheanu s-a aflat, în perioada 21-24 mai, în Cehia. Edilul a explicat că a fost una dintre cele două vizite de lucru prevăzute în contractul cu Skoda, ocazie cu care a văzut şi uzina companiei.

"La licitaţie câştigă cel care oferă preţul cel mai mic. Evident că te interesează, ulterior, şi în ce condiţii vor fi produse troleibuzele. Conform caietului de sarcini, au întrunit întru totul condiţiile minimale pe care noi le-am cerut. A făcut şi o vizită la Primăria din Plzen şi am avut o întâlnire cu primarul de acolo, am aflat facilităţile pe care le au la dispoziţie cetăţenii şi compania de transport în comun din acest oraş. Sunt cu mult înaintea noastră, trebuie să recunosc, din toate punctele de vedere, şi ca buget, şi ca număr de autobuze”, a spus edilul.        

Citit 5134 ori Ultima modificare Vineri, 26 Mai 2017 18:51

7 comentarii

 • postat de Andreea
  Marți, 30 Mai 2017 19:13
  nu m-ar mira inca o majorare a biletului de transport :))!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Radu
  Marți, 30 Mai 2017 16:58
  În sfârşit le-a venit mintea la cap să nu mai cumpere vechiturile altora şi au început să cumpere mijloace de transport în comun NOI. Aşteptăm ca PRIMĂRIA să cumpere şi tramvaie NOI, MODERNE fiindcă gălăţenii merită, că doar n-or fi gălăţenii ultimele lături. Merită şi gălăţenii lucruri NOI, MODERNE. Sper să fie troleibuze conforme, pt. toată lumea cu ampatamentul, "podeaua" joasă, fără trepte, cu aer condiţionat/căldură pt. vară/iarnă, nu să fim trataţi ca animalele. ŞI AŞTEPTĂM ŞI TRAMVAIE NOI, MODERNE CU "AMPATAMENTUL LA SOL, FĂRĂ TREPTE CĂ POPULAŢIA ÎMBĂTRÂNEŞTE, NU ÎNTINEREŞTE ŞI-I MAI GREU CU URCATUL TREPTELOR LA BĂTRÂNEŢE.
  0
  19
  Raportează
 • postat de Maxim I
  Sâmbătă, 27 Mai 2017 14:41
  "au întrunit întru totul condiţiile minimale pe care noi le-am cerut." Putem sti si noi care au fost cerintele? In numele transparentei, zic ...
  2
  8
  Raportează
 • postat de george
  Sâmbătă, 27 Mai 2017 14:26
  Respect pentru pensionara de 79 de ani, niciodata nu e prea tarziu. Intrebati-va macar de cate alte smecherii parsive ne-am prins noi inaintea dumneavoastra. Trist dar adevarat, fara suparare. Voi, parintii nostri ati cam dat-o in bara cu societatea moderna, democratica, nu ati stiut sa spuneti stop! Acum ne luptam noi cu Hidra, pentru copiii nostri.
  2
  8
  Raportează
 • postat de pesionara de 79 de ani care a votat mereu psd-ul
  Sâmbătă, 27 Mai 2017 13:16
  asteptam si banii promisi pentru subvenia centralaleor de apartament.,mi se pare ca-i o scoala ca sa nu se mai platesca promisiunea facuta - asta cu prefectura care a deschis actiune in instanta. Cred ca va bateti joc de oameni. Am umblat o gramada sa facem dosarul si nici macar nu s-a trmis programul prin care sa se poata opera pe calculator dosarele noastre, ele zac acolo aca cum le-am depus
  10
  7
  Raportează
 • postat de George
  Sâmbătă, 27 Mai 2017 12:56
  Troleu fara geam deschis esti un anonim idiot si imbecil
  10
  3
  Raportează
 • postat de Troleu fara geam deschis
  Sâmbătă, 27 Mai 2017 10:41
  Scoate nenea toate mijloacele de transport ca mergem in pierdere...
  Da 300 de lei sa isi ia fiecare bicicleta si gata....
  Ai rezolvat-o si pe asta la fel!!!!
  3
  17
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.