Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
3 comentarii

Calorgal şi Electrocentrale (CET) continuă să se „bată” în adrese scrise şi tot felul de clarificări, în timp ce gălăţenii aşteaptă să afle concret ce li se pregăteşte pe termen mediu şi lung.

La o zi după ce conducerea CET a anunţat că poate relua furnizarea de apă caldă în sistem centralizat, cu aburul de la ArcelorMittal, reprezentanţii Calorgal au informat, ieri, că au transmis o nouă adresă către CET prin care solicită să li se comunice şi costurile aferente, în condiţiile în care reprezentanţii Electrocentrale nu au precizat.

„Electrocentrale a informat că are disponibilitatea de a opera reduceri atât în ceea ce priveşte cantitatea de abur achiziţionată, cât şi de a îşi diminua contravaloarea serviciului pe care ar urma să îl presteze (…) Considerăm însă că, după efectuarea acestui prim pas, Electrocentrale are obligaţia de a comunica şi costurile aferente disponibilităţii sale. În absenţa acestor precizări, există primejdia ca opinia publică să înţeleagă că CET va furniza agent termic în mod gratuit, ceea ce contravine flagrant cu comportamentul său de până acum”, a transmis purtătorul de cuvânt al Calorgal, Mihai Costache.

Citit 4888 ori Ultima modificare Marți, 30 Mai 2017 20:47

3 comentarii

 • postat de viorel Miercuri, 31 Mai 2017 15:19 Link la comentariu
  2
  16

  Corect. Asa Psdul se omoara singur, incet si sigur. Acum e cald, oamenii nu ptea gandesc in perspectiva, dar cand va veni frigul in case, scoli, gradinite, sedii sociale, sa vezi injuraturi la adresa primarului. Evident ca nu se pot pune centrale si sa vezi cum se va arata cocos d.primar ca va rezolva problema sa nu stea oamenii in frig ,dupa ce alaturi de consilierii pesedisti a incercat o mare teapa.

  Raportează
 • postat de JUSTIŢIARUL Miercuri, 31 Mai 2017 15:13 Link la comentariu
  7
  14

  Soluţia este ca societatea Calorgal să primească bani de investiţii de la Primărie sau de la Fondurile Europene (pentru treaba asta trebuie însă elaborate proiecte clare de către specialişti, nu vorbe goale de la consilierii papagali) şi să se retehnologizeze pe rând TOATE Punctele Termice din cartierele Galaţiului!
  Chiar dacă durează 5-7 ani, până nu se ia de la un capăt această problemă, cu o Strategie Termoenergetică bine însuşită de toată lumea, nu o să câştige nimeni, iar Primarul nu va apuca sfârşitul mandatului!

  Raportează
 • postat de Adrian Miercuri, 31 Mai 2017 13:46 Link la comentariu
  18
  38

  Cea mai mare greseala a unui primar sa inchida Calorgalul. Nu va mai ajunge primar a doua oara. Solutie super proasta cu centralele. Mult succes la stat in frig la iarna. Credeti ca o mana de firme vor reusi sa puna centrale in 35.000 de apartamente. Cel putin 35.000 de apartamente. Pe deoparte e bine, poate in sfarsit scapam de PSD in Galati.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.