Primii chiriaşi se vor putea muta în Micro 17

Primii chiriaşi se vor putea muta în Micro 17
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Printr-un mesaj postat pe pagina publică de Facebook, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, anunţă că primii beneficiari ai locuinţelor sociale din cartierul Micro 17 au semnat deja contractele de chirie: „După o lungă şi neplăcută perioadă de aşteptare, iată că deja 11 contracte au fost semnate şi oamenii se vor putea muta în apartamentele repartizate”, afirmă edilul şef.

Ionuţ Pucheanu le reaminteşte titularilor de repartiţii pentru blocurile M1 – M6 din zona strada Drumul de Centură, că sunt invitaţi la sediul Serviciului Administrare Fond Locativ şi Spaţii cu altă Destinaţie, de pe strada Traian nr. 93, bloc A4 – parter, pentru a depune documentele reactualizate la dosar. Este vorba despre: declaraţii notariale date de titular/membrii majori ai familiei conform articolului 48 litera a, b, c şi d din Legea nr. 114/1996 – Legea locuinţei, adeverinţe venit mai 2017 şi certificate fiscale eliberate de către Direcţia de Taxe şi Impozite locale Galaţi pentru titular/ membrii majori ai familiei titularului de repartiţie.

Din păcate, e greu de spus cât vor mai avea de aşteptat până să se mute în casă nouă gălăţenii care au primit repartiţii la blocurile M7-M10!

Citit 8919 ori Ultima modificare Joi, 15 Iunie 2017 21:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.