Municipalitatea şi-a scos la VÂNZARE locuinţele

Municipalitatea şi-a scos la VÂNZARE locuinţele

Arhivă ”Viața liberă”, Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
3 comentarii

Printr-un anunţ postat pe portalul propriu, Primăria anunţă că locuinţele proprietate privată a municipiului Galaţi, care nu intră în categoria caselor sociale, de necesitate şi de serviciu, pot fi vândute titularilor contractelor de închiriere sub rezerva îndeplinirii unor condiţii.

În primul rând, locuinţele nu pot fi vândute decât persoanelor care deţin calitatea de chiriaş, dovedită prin contractul de închiriere, anterior datei de 28 ianuarie 1996 (pentru locuinţele naţionalizate), chiriaşi care îndeplinesc prevederile articolului 48 din Legea nr. 114/1996 şi figurează cu debite fata de Consiliul Local Galaţi, respectiv faţă de asociaţiile de proprietari sau furnizorii de utilităţi. De asemenea, este vorba despre locuinţele care nu sunt expertizate tehnic sau revendicate conform Legii nr. 10/2001 sau pe calea dreptului comun.

Persoanele interesate pot depune solicitări de cumpărare a locuinţelor deţinute prin contracte de închiriere la sediul Serviciului Administrare Fond Locativ şi Spaţii cu altă Destinaţie din strada Traian nr. 93, bloc A4, parter.

Citit 10830 ori Ultima modificare Duminică, 18 Iunie 2017 19:31

3 comentarii

 • postat de CETATEAN Marți, 20 Iunie 2017 11:57 Link la comentariu
  2
  3

  POATE CITESTE SI CORNELIU DESPRE DREPTUL DE PREEMTIUNE CONSACRAT DE CODUL CIVIL. IN GENERAL CHIRIASII SUNT PERSOANE CARE NU DETIN O ALTA LOCUINTA SI CARE CHIAR AU NEVOIE DE O LOCUINTA.

  Raportează
 • postat de corneliu Luni, 19 Iunie 2017 14:55 Link la comentariu
  6
  8

  Licitatie domnilor, licitatie! Este fond public deci apartine fiecaruia din locuitorii orasului nu clientilor vostri chiriasi. E caz penal ce incercati tovarasi!

  Raportează
 • postat de Dima Luni, 19 Iunie 2017 14:08 Link la comentariu
  1
  8

  Chiriași care AU debite???Cred ca ați scris greșit.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.