Evaluaţi acest articol
(19 voturi)
5 comentarii

Deputatul Victor Paul Dobre face parte din conducerea naţională a PNL, fiind ales, duminică, 18 iunie, în funcţia de vicepreşedinte regional, pe Regiunea Sud-Est, formată din judeţele Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Vrancea şi Galaţi. "Eu nu mi-am propus să fiu şef. Voi fi un coleg şi un prieten cu toţi şefii de filială din regiune, mai ales că este o generaţie nouă, sunt oameni de la care PNL aşteaptă foarte mult. Într-o regiune în care toţi liderii sunt tineri, un coleg cu experienţă poate da un sfat bun", ne-a declarat Victor Paul Dobre.

Aşa cum v-am mai informat, Dobre a semnat moţiunea noului preşedinte al PNL, Ludovic Orban, fiind parte din echipa acestuia şi beneficiind de susţinerea lui. "Îl cunosc pe dl Orban din 1999, când am creat Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Aşa cum am spus şi am repetat-o mereu, acum venise rândul lui Ludovic Orban să conducă partidul. E un om dedicat PNL şi a dovedit-o şi când a fost simplu membru şi când a avut funcţii, şi cred că era dorit la conducere de marea majoritate a bazei partidului şi, în acelaşi timp, de oamenii apropiaţi nouă, de electoratul nostru. Este socotit un om care, poate, prin poziţionările lui tranşante, directe, mai ales în condiţiile zilei de azi, să revigoreze ceea ce şi-a propus dreapta, să facă o forţă din ea, să câştigăm alegerile", ne-a declarat Dobre.

Citit 3268 ori Ultima modificare Luni, 19 Iunie 2017 17:06

5 comentarii

 • postat de radu Joi, 22 Iunie 2017 09:32 Link la comentariu
  0
  2

  oare mai scapam de ei?

  Raportează
 • postat de furculision Miercuri, 21 Iunie 2017 08:27 Link la comentariu
  1
  7

  Cu Orban in frunte si Dobre la Galati... Sa te tii "succesuri"!...

  Raportează
 • postat de Penele=Pesede aripa tanara Miercuri, 21 Iunie 2017 04:50 Link la comentariu
  3
  2

  BIBICU: LASA LAUDELE AMU, HAI SA-L SALVAM PE dracNEA SI RAMASITELE DE PARTID CARE MAI TIN CU EL ! VENITI IN SALA DE SEDINTA A MOTIUNII SA VOTAM ALATURI DE EI, CA CRIN I-A MAI SALVAT CAND A FACUT USL SI LE-A DAT TOATA PUTEREA !

  Raportează
 • postat de D Marți, 20 Iunie 2017 16:39 Link la comentariu
  3
  16

  Faca PNL, cu Dobre, Stanga si Gasca mai obtine 10% la viitoarele alegeri, mare minune. In rest, pacat ca cei care nu voteaza PSD-ul in acest oras nu au cu cine vota.

  Raportează
 • postat de marius Luni, 19 Iunie 2017 18:13 Link la comentariu
  3
  28

  Daca asta inseamna primenire in PNL, am sa merg la vot cand or disparea acesti monstri. Halal de galateni,daca nu se gaseste nimeni care sa ii reprezinte.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.