Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
3 comentarii

La şedinţa de astăzi a Consiliului Local va fi supusă aprobării validarea unui nou consilier, din partea ALDE. Este vorba despre Cătălin Popa, care ar urma să-i ia locul lui Vali Viorel Sandu, unul dintre apropiaţii deputatului Eugen Durbacă.

Pe masa aleşilor locali a ajuns o adresă din partea ALDE, semnată de preşedintele Cristian Dima, prin care se aduce la cunoştinţă faptul că Vali Viorel Sandu a fost exclus din partid, în data de 13 mai 2017, pe baza hotărârii Delegaţiei Permanente. De asemenea, în atenţia aleşilor a ajuns şi ordinul prefectului Gabriel Panaitescu, prin care se constată "încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier local al lui Vali Viorel Sandu, ca urmare a pierderii calităţii de membru al partidului politic pe a cărui listă a fost ales".

"Despre domnul Vali Viorel Sandu, nu vă pot spune decât că a avut o atitudine anti-ALDE constantă, fără sincope, şi nu a reuşit să înţeleagă rolul şi contribuţia ALDE", ne-a declarat Cristian Dima, care a precizat că nu urmăreşte o vendetă politică.

Trebuie spus că Vali Viorel Sandu a fost validat şi a depus jurământul de ales pe 27 iunie 2016, în locul lui Florin Râclea, care se afla pe locul al treilea pe lista candidaţilor ALDE la Consiliul Local. Numai că Râclea a fost exclus din ALDE de către Eugen Durbacă şi nu a mai putut fi validat consilier local, situaţie care a stârnit dispute în acea zi, în care s-a constituit forul deliberativ al Galaţiului.

ALDE l-a nominalizat pe Cătălin Popa, de profesie jurist, administrator al firmei Eliteco Recycling SRL, să depună jurământul de consilier local. Acesta ar urma să activeze în cadrul Comisiei de urbanism şi amenajarea teritoriului, lucrări publice, ecologie şi protecţie a mediului înconjurător a CL, unde şi-a desfăşurat activitatea şi Vali Viorel Sandu.

Am fost curioşi să aflăm ce se va întâmpla cu funcţia de director general al Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Galaţi, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean, pe care Vali Viorel Sandu o ocupă, şi dacă există vreo negociere politică privind preluarea acestui post de către un membru ALDE. Cristian Dima ne-a declarat că Vali Sandu ocupă postul cu un contract de muncă şi a dat de înţeles că profesionalismul ar trebui să primeze în faţa carnetului de partid. Dar, dacă postul va fi scos la concurs, ALDE va încerca să identifice oamenii pregătiţi pentru a se înscrie în competiţie.

Citit 9926 ori Ultima modificare Joi, 22 Iunie 2017 09:55

3 comentarii

 • postat de cristiana Luni, 26 Iunie 2017 09:53 Link la comentariu
  0
  1

  Sa înțeleg ca întreaga existenta a instituției S.P.J.A.D.P.P. sta într-un singur om? toți sunt niște nulități ,dacă citesc printre rândurile comentariului postat de "EU" .
  TOATE REALIZĂRILE SE DATOREAZĂ UNUI SINGUR OM? atunci restul sa plece acasă........

  Raportează
 • postat de EU Duminică, 25 Iunie 2017 19:55 Link la comentariu
  0
  2

  APOI CARE PROFESIONALISM DOMLE? NU VEZI CA FACI PLEONASME? ADICA POLITICA SI PROFESIONALISM E UN PLEONASM ! OAMENI COMPETENTI AU PLECAT DE ACOLO DIN CAUZA "PROFESIONALISMULUI" POLITIC .INCA MAI MERGE TREABA LA SPJADPP CA MAI E ACOLO UN INGINER SEF INIMOS SI PREGATIT CA IN REST ...D-L SANDU SA MEARGA ACCASA S-SI STUDIEZE " CANGRENA" DE LA CEAFA ( CA DE E GREU SI POLITICA SI LIMBA ROMANA )SI POATE FACE COPII CU NOUA NEVASTA SI DACA NU O AVEA LOC LA CERSIT IN FATA LA CATEDRALA MACAR SA IA INDEMNIZATIE DE CRESTERE A COPILULUI SI POATE PANA CRESTE COPILUL INVATA DIFERENTA DINTRE MIGRENA SI CANGRENA SA-I EXPLICE SI COPILULUI CAND VA FI CAZUL !

  Raportează
 • postat de Naberejnai Vladimir Joi, 22 Iunie 2017 14:06 Link la comentariu
  2
  2

  Dar e strada Leonida Zamfirescu când încep lucrările??????

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.