”Noile biruri, o catastrofă pentru mediul de afaceri”. Ce spune PNL despre noul program de guvernare al PSD

”Noile biruri, o catastrofă pentru mediul de afaceri”. Ce spune PNL despre noul program de guvernare al PSD
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Senatorul George Stângă, preşedintele PNL Galaţi, a declarat, vineri, 30 iunie, într-o conferinţă de presă, că noul program de guvernare al PSD, care introduce o serie de taxe și impozite, reprezintă o catastrofă pentru mediul de afaceri.

„Aceste biruri introduse nu sunt decât o catastrofă pentru mediul de afaceri, care deja are o povară fiscală pe care nu o poate duce. Consider că este de datoria noastră, a PNL şi a celorlalte partide care vor să facă opoziţie, a oamenilor de afaceri, pe care îi invit să se aplice activ în demersul nostru, de a stopa implementarea acestor decizii, care nu vor face decât rău economiei româneşti. Ei pot promova punctele pe care le-au specificat în programul de guvernare doar prin iniţiative legislative. Este de datoria noastră să facem toate demersurile pentru a nu le da posibilitatea să treacă prin Parlament aceste acte normative. Programul de guvernare a fost modificat cu o noapte înainte de a fi prezentat în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului. Dar pentru PSD este o obişnuinţă să facă acest lucru, aşa cum au spus cei din stradă – noaptea ca hoţii”, a spus George Stângă.

Liberalul a ținut să facă și o dezvăluire: „Discutam, joi, cu câțiva colegi parlamentari, reprezentanți ai Partidului Social Democrat. I-am întrebat de ce, dacă acești miniștri au fost evaluați și s-a constatat că nu au realizat măsurile din planul de guvernare, s-a mers tot pe mâna lor. Răspunsul a fost unul care m-a șocat: mi-au zis că oamenii care sunt competenți în PSD nu doresc să aibă funcții guvernamentale de teama de a fi umiliți public de către domnul Liviu Dragnea”.

Citit 2434 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Iulie 2017 00:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.