Podul din Parcul "Viva", în pericol să cedeze. Ce spune Primăria

Podul din Parcul "Viva", în pericol să cedeze. Ce spune Primăria
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Podul din lemn din Parcul "Viva”, în care, zilnic, aleg să-şi petreacă timpul foarte mulţi gălăţeni, printre care copii de toate vârstele, riscă să cedeze sub greutatea vizitatorilor, din cauză că unele bucăţi din lemn sunt şubrede şi nimeni nu le-a înlocuit, până la acest moment. Mai mult, din loc în loc, unele şipci au şi dispărut, iar autorităţile nu au pus nimic în loc, motiv pentru care un copil, de exemplu, s-ar putea accidenta serios, în cazul în care, din neatenţie, ar călca în una dintre găurile "căscate" în podul degradat. Cei care aleg să admire de pe podul din lemn peştii, broaştele ţestoase sau nuferii pot simţi, fără vreun efort, cum lemnul şubred se lasă sub greutatea vizitatorilor, dând senzaţia că poate ceda în orice moment.

Directorul societăţii Gospodărire Urbană, Bogdan Ardean, căreia îi revine obligaţia întreţinerii mobilierului urban, ne-a declarat că poate interveni pentru reabilitarea podului din lemn doar la comanda Primăriei, iar o astfel de solicitare nu fusese transmisă societăţii până ieri.

La sesizarea "Vieţii libere", reprezentanţii Primăriei, prin vocea purtătorului de cuvânt Raluca Ardean, au promis că "se vor face verificări în teren şi se va da comandă pentru reabilitare".

Podul din Parcul "Viva" a mai suferit câteva lucrări de reparaţii, în toamna anului trecut, dar cum autorităţile preferă, de regulă, cârpelile, acum s-au şubrezit bucăţile din lemn care nu au fost înlocuite în 2016.

Citit 4538 ori Ultima modificare Vineri, 14 Iulie 2017 02:05

6 comentarii

 • postat de cetatean
  Miercuri, 12 Iulie 2017 19:17
  A fost atat de complicat sa puna un marcaj de avertizare? Deci nu mai dati vina pe copiii de toate varstele, pentru ca ei nu au avut de unde sa stie care e situatia cu podul, daca nu a fost izolat asa cum ar fi fost normal.
  0
  0
  Raportează
 • postat de mircea
  Miercuri, 12 Iulie 2017 19:13
  Nu numai podul este degradat dar si toate echipamentele de sport sunt stricate si neinlocuite.
  0
  0
  Raportează
 • postat de George
  Miercuri, 12 Iulie 2017 14:40
  E lucrarea lui Stan ,nu ne băgăm.
  1
  11
  Raportează
 • postat de Ionut
  Miercuri, 12 Iulie 2017 09:57
  Asa ne trebuie, daca nu ne-a placut Stan ca nu ne-a pus beculete de Craciun. Asta nu e in stare nici macar sa mentina ce a facut Stan. Bravo galateni, toti ne meritam soarta.
  4
  20
  Raportează
 • postat de Ionut Z
  Miercuri, 12 Iulie 2017 09:56
  Prea tare. Dialog intre Raluca Ardean, purtatorul de cuvant al primariei si directorul Gospodarire Urbana Bogdan Ardean. Adica sot si sotie. Nu zic nimic, e doar amuzant.
  Ar trebui sa trecem peste prostia asta cum ca nu intervenim din cauza ca nu avem comanda din partea primariei. Iar aici obligatia de a rezolva aceasta procedura de lucru sta in sarcina primarului actual. S-a dovedit ca modul asta de lucru este falimentar si depasit.
  Podul ca podul dar lacul ala este foarte murdar. Si pentru a fi curatat, intretinut, este nevoie de comanda din partea primariei?
  Nu mai dati vina pe birocratie si haideti la treaba ca se darama orasul sub noi.
  1
  21
  Raportează
 • postat de Misu
  Miercuri, 12 Iulie 2017 06:50
  Directorul Bogdan Ardean comunică cu purtătorul de cuvânt Raluca Ardean prin intermediul ziarului?
  1
  19
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.