Podul din Parcul "Viva", în pericol să cedeze. Ce spune Primăria

Podul din Parcul "Viva", în pericol să cedeze. Ce spune Primăria
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Podul din lemn din Parcul "Viva”, în care, zilnic, aleg să-şi petreacă timpul foarte mulţi gălăţeni, printre care copii de toate vârstele, riscă să cedeze sub greutatea vizitatorilor, din cauză că unele bucăţi din lemn sunt şubrede şi nimeni nu le-a înlocuit, până la acest moment. Mai mult, din loc în loc, unele şipci au şi dispărut, iar autorităţile nu au pus nimic în loc, motiv pentru care un copil, de exemplu, s-ar putea accidenta serios, în cazul în care, din neatenţie, ar călca în una dintre găurile "căscate" în podul degradat. Cei care aleg să admire de pe podul din lemn peştii, broaştele ţestoase sau nuferii pot simţi, fără vreun efort, cum lemnul şubred se lasă sub greutatea vizitatorilor, dând senzaţia că poate ceda în orice moment.

Directorul societăţii Gospodărire Urbană, Bogdan Ardean, căreia îi revine obligaţia întreţinerii mobilierului urban, ne-a declarat că poate interveni pentru reabilitarea podului din lemn doar la comanda Primăriei, iar o astfel de solicitare nu fusese transmisă societăţii până ieri.

La sesizarea "Vieţii libere", reprezentanţii Primăriei, prin vocea purtătorului de cuvânt Raluca Ardean, au promis că "se vor face verificări în teren şi se va da comandă pentru reabilitare".

Podul din Parcul "Viva" a mai suferit câteva lucrări de reparaţii, în toamna anului trecut, dar cum autorităţile preferă, de regulă, cârpelile, acum s-au şubrezit bucăţile din lemn care nu au fost înlocuite în 2016.

Citit 4676 ori Ultima modificare Vineri, 14 Iulie 2017 02:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.