Modernizarea ultimului tronson al arterei Traian, adjudecată

Modernizarea ultimului tronson al arterei Traian, adjudecată
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ultimul segment al arterei Traian, care are imperioasă nevoie de lucrări de modernizare, este cel cuprins între străzile Venus şi Alexandru Măcelaru. Licitaţia pentru această investiţie a fost adjudecată de SC Dreams Riviera SRL, cu o ofertă de 1.021.972 de lei, preţul cel mai scăzut.

Potrivit bilanţurilor economice de pe portalul Ministerului Finanţelor, firma, care se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, a fost înfiinţată în 2013, dar până la finele anului 2015 nu a desfăşurat activitate. În 2016, compania a avut o cifră de afaceri netă de 424.976 de lei şi o pierdere netă a exerciţiului financiar de 8.597 de lei, cu un număr mediu de nouă salariaţi.

Aşa cum aţi mai putut citi în ziarul "Viaţa liberă", constructorului îi va reveni misiunea de refacere a infrastructurii şi de reabilitare a carosabilului pe această bucată de drum pe care Dumnezeul investiţiilor pare s-o fi uitat de ani de zile. Potrivit documentelor licitaţiei, pe tronsoanele strada Venus - Brutăria Arcada şi Brutăria Arcada - Ştefan cel Mare s-a observat că au apărut, încă din anul 2012, cedări de fundaţie şi văluriri accentuate.

Citit 3897 ori Ultima modificare Marți, 18 Iulie 2017 19:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.