Primăria Galați scoate iar la VÂNZARE vila de la Călimăneşti

Primăria Galați scoate iar la VÂNZARE vila de la Călimăneşti
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

La numai o lună după ce a anunţat că a vândut vila de vacanţă "Bucegi", de la Călimăneşti-Căciulata, cu preţul de 148.500 de euro fără TVA - CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII, Primăria Galaţi va organiza, pe 9 august, o nouă licitaţie publică cu strigare, în vederea vânzării imobilului, teren cu construcţie.

Ce s-a întâmplat? După cum am aflat de la Biroul de presă al Primăriei, cumpărătorul imobilului, o persoană fizică din judeţul Teleorman, a refuzat să mai semneze contractul de vânzare-cumpărare, motivând că nu mai are banii necesari. Nu a cerut o amânare a semnării contractului, asumându-şi pierderea garanţiei de 9.900 de euro pe care o depusese. Iar Primăria a rămas în câştig şi cu cei 9.900 de euro, dar şi cu vila pe care acum încearcă din nou să o vândă.

Reamintim că, pe 28 martie, aleşii locali au decis demolarea şi casarea imobilului după ce toate cele patru licitaţii organizate pentru vânzarea vilei au eşuat. Pentru că în luna mai au apărut doi doritori să o cumpere, a fost organizată o nouă licitaţie, de această dată cu succes. La licitaţia de la finele lunii trecute, nu mai puţin de trei ofertanţi s-au bătut pentru vila în care şi-au petrecut vacanţele funcţionarii Primăriei Galaţi în perioada interbelică, ajunsă acum o ruină. Rămâne de văzut dacă la licitaţia de luna viitoare se vor mai găsi doritori. Preţul de pornire a licitaţiei este de 99.000 euro, la care se adaugă TVA 19 la sută.

Citit 4924 ori Ultima modificare Marți, 01 August 2017 20:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.