Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
3 comentarii

Potrivit unui comunicat de presă, Tvica Herman Berkovits, consilier personal al premierului israelian Benjamin Netanyahu, s-a aflat, miercuri, la Galaţi, unde a vizitat, alături de primarul Ionuţ Pucheanu, Templul Meseriaşilor şi sediul Maternităţii ”Buna Vestire”. De profesie medic pediatru, plecat din România în timpul regimului comunist, Berkovits s-a implicat în cazul victimelor incendiului de la clubul "Colectiv", care au fost transportate în Israel pentru îngrijiri medicale.
”Sunt extrem de încântat de bunele relaţii care s-au dezvoltat între noi şi reprezentanţi de seamă ai statului Israel. Nu este prima dată când găsim deschidere pentru un dialog coerent şi sprijin pentru proiectele comunităţii noastre. Sperăm ca şi de acum înainte să ne putem bucura de o colaborare fructuoasă”, a declarat primarul, după întâlnire.

Citit 1570 ori Ultima modificare Joi, 10 August 2017 19:59

3 comentarii

 • postat de Basil ... Vineri, 18 August 2017 17:56 Link la comentariu
  0
  1

  Pe vremea cand VLG era'' Viata Noua'' avea un fotograf pe nume Berkovits care semna Bercov.

  Raportează
 • postat de Catavencu Vineri, 11 August 2017 15:40 Link la comentariu
  0
  7

  Să zambim, că o sa fie bine! Acum... nu e!

  Raportează
 • postat de Galatiul frumoasa nemodernizare, frumoasa subdezvoltare Vineri, 11 August 2017 14:01 Link la comentariu
  2
  53

  Uitati-va cum ranjeste Pucheanu. Bai baiatule ai adus vreun investitor, vreun proiect major de infrastructura pentru GALATI?
  Raspuns: nimic. Stam ca prostii si "ne mandrim" cu se va construi la altii in oras, cu podul la Braila, dar Galatiul e lasat fara niciun proiect de infrastructura construit AICI IN GALATI si nu la altii in orasele altora. Ne dadeam de ceasul mortii ca ne tot ducem la Braila la Cinema, iar acum ne vom duce tot la Braila ca sa traversam Dunarea.

  Hal de galateni, hal de alesi locali incompetenti si indiferenti, nepasatori la nevoile Galatiului.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.