Firmă abonată la studiile de fezabilitate plătite de Primăria Galaţi

Firmă abonată la studiile de fezabilitate plătite de Primăria Galaţi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

SC Urban Scope SRL, o firmă cu un singur angajat, înfiinţată în martie 2016 la Bucureşti, va realiza al treilea studiu de fezabilitate pentru Primăria municipiului Galaţi. Documentaţia vizează amenajarea unei piaţete lângă Policlinica cu Plată, pe locul scheletului demolat al Arenei de Box, teren invadat acum de vegetaţie, de gunoaie şi maidanezi.

Contractul care tocmai i-a fost atribuit de Primăria Galaţi, în urma unei proceduri simplificate proprii, este în valoare de 39.000 de lei fără TVA. Misiunea firmei bucureştene va fi să analizeze trei variante de investiţii pentru zona respectivă: amenajare piaţetă publică, amenajare parcare publică, amenajare parcare subterană şi piaţetă publică şi să furnizeze studiul de fezabilitate, studiul geotehnic şi documentaţiile necesare pentru certificatul de urbanism şi pentru avize.

După cum aţi mai putut citi în ziarul "Viaţa liberă", în urmă cu o lună, Urban Scope a mai câştigat un contract de 90.000 de lei fără TVA, tot la Primăria Galaţi, pentru realizarea studiilor de trafic necesare unei serii de proiecte: „Modernizare linii de tramvai şi carosabil pe străzile Siderurgiştilor şi 1 Decembrie”, „Modernizare linii tramvai şi carosabil pe străzile Traian Vuia, Henri Coandă, George Coşbuc (tronson cuprins între Coandăşi Alexandru Măcelaru)”, „Achiziţionare mijloace de transport nepoluante (tramvaie, troleibuze)”, „Centrul intermodal de transport al Municipiului Galati”, „GalatiVELOCity” şi „Modernizare depou mijloace de transport din bulevardul George Coşbuc”. Firma a câştigat şi contractul de 44.000 de lei fără TVA pentru studiul de fezabilitate necesar “Regenerării urbane a Uzinei de Apă nr. 1” într-un pol de agrement!

Conform datelor de pe portalul Ministerului Finanţelor, la finele anului trecut, firma, care are ca obiect de activitate activităţi de arhitectură, înregistra o cifră de afaceri netă de 267.500 de lei, un profit net de 89.764 de lei la un număr mediu de un salariat.

Citit 4656 ori Ultima modificare Marți, 22 August 2017 11:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.