Restricţii de trafic pe strada Cuza

Restricţii de trafic pe strada Cuza
Evaluaţi acest articol
(41 voturi)

SC Tancrad SRL, liderul asocierii care a construit sediul Primăriei, a obţinut avizul necesar pentru restricţii de trafic pe strada Cuza. Măsura este necesară pentru a putea fi scoasă macaraua, dar şi celelalte utilaje folosite pe şantier până acum. Ieri se lucra de zor la înălţarea gurilor de canalizare, iar în cursul zilei de astăzi carosabilul va fi reparat. Restricţiile de trafic sunt valabile până pe data de 31 august, dar, în măsura în care va fi posibil, circulaţia ar putea fi redeschisă mai devreme.

Pe 30 august va avea loc inaugurarea sediului administraţiei locale, dar primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, pusese, cu directorul Direcţiei de Dezvoltare, Cristian Capeţis, un pariu care viza finalizarea lucrărilor pe 15 august. Primarul ne-a declarat că, deşi nu şi-ar fi dorit, a câştigat pariul la mustaţă şi asta pentru că „pe două scări nu era toată mâna curentă montată, din cauza unor probleme apărute la producător”.

Potrivit edilului, aproximativ 60 la sută din angajaţii Primăriei sunt mutaţi deja, şi în scurt timp se va face transferul total din clădirea veche.

Citit 3450 ori Ultima modificare Joi, 24 August 2017 20:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.