Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
3 comentarii

UPDATE | Transportul public local de persoane funcţionează din nou după programul de iarnă, începând de vineri, 1 septembrie. Astfel, numărul mijloacelor de transport de pe traseele Transurb a fost din nou suplimentat, ceea ce înseamnă că timpii de aşteptare din staţii s-au micşorat. "Pe cele 28 de trasee circulă 110 autobuze şi troleibuze, precum şi 30 de tramvaie", a precizat Genica Totolici, directoarea Transurb Galaţi.

În acelaşi timp, Primăria Galaţi a anunţat şi o serie de modificări ale programului de transport, valabile de la aceeaşi dată. Astfel, pentru traseele 9 (Ţiglina III - Gara CFR), 20 (Complex Siret - Gara CFR), 22 (Micro 13B - Gara CFR), 26 (Micro 13B - Bariera Traian - Gara CFR), 29 (Micro 19 - Gara CFR) şi 36 (Comat - Gara CFR), ultima plecare de la Gara CFR va fi la ora 23,20, pentru a fi corelată cu orele de sosire ale celor două trenuri care ajung după ora 23,00.

Capătul traseului 30 va fi mutat din staţia Centru în Piaţa Centrală şi va avea următoarea configuraţie: Piaţa Centrală - str. Traian - str. Eroilor - str. Nicolae Bălcescu - str. Brăilei - limita mun. Galaţi (Borcan) - str. Brăilei - str. Traian - Piaţa Centrală.

Pentru traseele 12 (Piaţa Centrală - Metro) şi 15 (Piaţa Centrală - INTFOR - Gara CFR), returul de la Piaţa Centrală către str. Brăilei se va efectua pe str. Traian, renunţându-se astfel la devierea temporară de pe str. Eroilor - str. Nicolae Bălcescu.


Transportul public local de persoane funcţionează din nou după programul de iarnă, începând de vineri, 1 septembrie. Astfel, după lunile de vară, numărul mijloacelor de transport de pe traseele Transurb a fost din nou suplimentat, ceea ce înseamnă că timpii de aşteptare din staţii s-au micşorat.

"Pe cele 28 de trasee, circulă 110 autobuze şi troleibuze, precum şi 30 de tramvaie", a precizat Genica Totolici, directoarea Transurb Galaţi.

Citit 17224 ori Ultima modificare Duminică, 03 Septembrie 2017 01:54

3 comentarii

 • postat de Un galatean Marți, 05 Septembrie 2017 05:37 Link la comentariu
  0
  3

  Pe traseul 9 si 104 e acelasi program, de vara...ce e scos, e bun scos...ca in tiglina 3...

  Raportează
 • postat de Alin Vineri, 01 Septembrie 2017 18:04 Link la comentariu
  7
  25

  Dar autobuzele sunt tot pe programul "de vara" adica se chinuiesc la capacitate maxima sa functioneze optim ,altele iau fic,in altele calatoriu fierb,in altele miroase rau a motorina..Vrem autobuze noi si moderne cu climat acceptabil.Cred ca ati inteles ideea.

  Raportează
 • postat de Aderin Vineri, 01 Septembrie 2017 15:26 Link la comentariu
  7
  40

  Nu sunteti in stare a faceti curat in autobuse, sa stergeti jegul ce sa depus de-a lungul timpului pe scaune si pe peretii interiori ai autobusului, mare rusine, pe nimeni nu intereseaza; un dispret total. Toti cu gandul la profit, bani si iar bani

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.