Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
3 comentarii

A început şcoala şi, odată cu ea, se vor relua şi blocajele de pe strada Brăilei, din faţa Colegiului  Naţional "C. Negri". La orele de vârf, nici autobuzele nu mai pot trece, din cauza maşinilor parcate pe banda I sau II, în aşteptarea elevilor. Există un proiect de sistematizare a zonei, ce prevede amenajarea unei parcări lungi, în locul garajelor, în zona blocului E6 din Tiglina II, proiect realizat din vremea lui Marius Stan, dar nepus încă în practică. Motivul? Proceduri birocratice care au împiedicat ca lucrurile să se desfăşoare într-un ritm mai alert. Potrivit Primăriei Galați, abia s-a terminat licitaţia care a desemnat constructorul, s-a semnat şi contractul, dar încă nu s-a dat startul pentru începerea lucrărilor. "Termenul pentru realizarea proiectului este de 90 de zile, iar pentru execuţia efectivă a lucrării sunt prevăzute 180 de zile din momentul predării amplasamentului”, a anunţat, în vară, Primăriei Galaţi. Dacă luăm în calcul că vine iarna, adică cel puţin trei luni nu se vor putea executa lucrări, rezultă că vom vedea visul cu ochii abia la anul pe vremea asta. Până atunci, vom rămâne cu eterna aglomeraţie de pe Brăilei, la început şi final de program. Conform caietului de sarcini, când va fi gata, parcarea de la E6 va avea, pe lângă suficiente locuri unde gălăţenii îşi pot lăsa maşinile, şi un loc de joacă pentru copii, dar şi grup sanitar ecologic. Contractul este în valoare totală de 1.614.987 de lei fără TVA.

Citit 1264 ori Ultima modificare Marți, 12 Septembrie 2017 12:26

3 comentarii

 • postat de Rambo Marți, 12 Septembrie 2017 15:38 Link la comentariu
  2
  14

  Pana se apuca astia de modernizat acolo se termina anul...

  Raportează
 • postat de Pinochio Marți, 12 Septembrie 2017 14:44 Link la comentariu
  5
  22

  Si poate ca ar trebui ca autoarea articolului sa faca si o investigatie, munca de jurnalist si sa afle si de ce s-a oprit "curatarea" cartierelor prin DEMOLAREA acestor dughene mizerabile de asa-zise "garaje" DIN TOATE CARTIERELE GALATIULUI. Asteptam de ceva timp sa ni se degajeze suprafete din cartiere de napasta acestor imputite cosmelii ale cocalarilor numite "garaje".

  Raportează
 • postat de Gogu Marți, 12 Septembrie 2017 12:35 Link la comentariu
  5
  34

  Cand va fi luata in considerare sa fie demolate garajele din zona dintre blocurile M1, B3, C13, C14, C15 unde sunt 107 garaje ? Sau sunt INTERESE MAJORE ( persoane cu greutate ) detin garaje ????? Si ce locuri de recreere i o parcare s-ar putea amenaja daca s-ar vrea !!!!!!!!!!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.