Extinderea TALCIOCULUI, scoasă la licitaţie

Extinderea TALCIOCULUI, scoasă la licitaţie

Evaluaţi acest articol
(35 voturi)
7 comentarii

Promisă şi votată de aleşii locali încă din vremea primarului Dumitru Nicolae, extinderea Talciocului a fost scoasă la licitaţie şi, până pe 2 octombrie, sunt aşteptate ofertele din partea companiilor interesate să execute lucrările cu o valoare estimată de 5.813.255 de lei fără TVA.

În locul unui talcioc cu spaţii improprii şi dotări depăşite, vor fi amenajate containere metalice termoizolate, echipate corespunzător, destinate alimentaţiei publice, comercianţilor particulari, activităţii administrative, o parcare acoperită cu 96 de locuri şi grupuri sanitare, vor fi reamenajate zonele verzi, platformele şi aleile de circulaţie, va fi refăcută reţeaua de iluminat şi se vor planta arbori pentru stabilizarea terenului. Imagini cu proiectul viitorului Talcioc au fost publicate pe Facebook de primarul Ionuţ Pucheanu.

Termenul de realizare a investiţiei este de 12 luni, dar totul depinde de momentul atribuirii licitaţiei.

Citit 2892 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Septembrie 2017 01:10

7 comentarii

 • postat de @alexvr Vineri, 15 Septembrie 2017 12:38 Link la comentariu
  3
  15

  @alexvr

  Exact...uiteti raspunsul...Vrei gunoi tip dugheana, MARS LA GROAPA DE GUNOI CU VOI MIZERABILILOR, FIINDCA NUMAI VOI ATI IMPUTIT ORASUL ASTA. Ai dugheana, hazna, wc de cotet, coteneata in zona La Popescu si ti-ai vazut amenintata cosmelia imputita? Orasul asta nu va mai suporta mizeriile, dughenele. Asta tineti si in apartamentele voastre...numai gunoi si mizerie de pute toata scara. Subsolurile blocurilor la fel, sunt pline mizeriile si gunoaiele voastre pe care le adunati si le pastrati prin acele buncare de ani de zile, fiindca va place, dormiti linistiti stiind ca aveti destul gunoi in care sa va scaldati precum porcii.
  Te-a deranjat ca aia/ala, Mara a atins un punct sensibil al vostru, al gunoierilor cotetari?

  @alexvr...MARS la gunoi, MARS la groapa, la groapa de gunoi daca vreti gunoaie, spelunci infecte si dughene mizerabile. Generatiile mai tinere nu au nicio sansa la un viitor mai bun atata timp cat orasul e populat cu mizerabili din astia ca voi care adunati toate kkt-urile, toate mizeriile, gunoaiele si toate rahaturile...

  Raportează
 • postat de alt io Joi, 14 Septembrie 2017 00:20 Link la comentariu
  14
  7

  Cum nu era vorba de mutarea talciocului? Nu se vorbea ca vor sa il mute langa Brates, unde au facut o parcare pentru tir-uri?

  Raportează
 • postat de alexvr Miercuri, 13 Septembrie 2017 18:23 Link la comentariu
  21
  2

  @mara mars la tara daca vrei spatiu verde.

  Raportează
 • postat de @ io Miercuri, 13 Septembrie 2017 13:42 Link la comentariu
  6
  25

  @ io

  Habar nu ai despre ce vorbesti. Era vorba doar despre extinderea Talciocului...nicidecum NU era vorba despre mutarea Talciocului. Mutare era doar in capul tau.

  Raportează
 • postat de Mara Miercuri, 13 Septembrie 2017 12:58 Link la comentariu
  4
  37

  Sa dea Dumnezeu ca Talciocul sa fie extins cat mai curand si cat mai repede ca apoi toata zona La Popescu sa fie degajata de toate cosmeliile acelea imputite care au parazitat si distrus zona La Popescu.

  Si dupa degajarea zonei La Popescu acea suprafata sa fie modernizata, amenajata in spatiu verde cu copaci, cu alei pietonale, cu banci si poate si cateva locuri de parcare. Nu se mai poate trai cu MIZERIA REPREZENTATA DE ACELE COSMELII INFECTE, IMPUTITE din zona La Popescu.

  Poate ca Primaria si alesii locali se vor misca si ei mai cu talent in indeplinirea extinderii Talciocului si eradicarea zonei mizerabile pline de dughene imputite numita zona La Popescu.

  SE AUDE PRIMARIEO? SE AUDE STIMABILI ALESI LOCALI?

  Raportează
 • postat de Gigel Miercuri, 13 Septembrie 2017 11:31 Link la comentariu
  3
  31

  Parcarea de acolo e pentru cei care vin să-şi vândă marfa sau să cumpere mărfuri, ori pentru cei care vor să-şi vândă maşinile? Cred că ar trebui separate aceste zone!
  Deasemeni, în parcarea pentru vânzări auto ar fi utilă măcar o rampă auto pentru verificarea vehiculelor de către clienţi.

  Raportează
 • postat de io Miercuri, 13 Septembrie 2017 08:35 Link la comentariu
  32
  9

  Parca se dorea mutarea Talciocului?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.