Primarul şi city managerul pleacă la Budapesta

Primarul şi city managerul pleacă la Budapesta
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, administratorul public Marius Humelnicu, dar şi câţiva dintre funcţionarii care se ocupă de fonduri europene în cadrul Primăriei Galaţi vor participa, în perioada 18-19 octombrie, la cel de-al şaselea forum anual al Strategiei UE pentru regiunea Dunării (EUSDR). Evenimentul are loc la Budapesta şi este organizat în colaborare de Ungaria (care deţine în prezent preşedinţia EUSDR), Comisia Europeană şi programul transnaţional „Dunărea”.

"Intitulat „O regiune a Dunării sigură, conectată şi prosperă”, forumul va evidenţia diferitele provocări şi perspective în ceea ce priveşte securitatea energetică, dezvoltarea transporturilor, aspectele de conectivitate ecologică şi oportunităţile de finanţare. Întrebarea-cheie la care se va căuta un răspuns va fi cum se pot transforma cel mai bine angajamentele politice în politici şi măsuri operaţionale", se arată într-o informare a Comisiei Europene.

Pentru participarea la eveniment, Primăria a lansat două achiziţii publice pentru cumpărarea a şase bilete de avion pe ruta Bucureşti-Budapesta-Bucureşti, dintre care două pentru perioada 17 - 19 octombrie, două pentru perioada 15 - 18 octombrie 2017, iar ultimele pentru perioada 15 - 19 octombrie 2017.

Criteriul de atribuire va fi preţul cel mai mic.

Citit 4772 ori Ultima modificare Joi, 05 Octombrie 2017 00:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.