Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc părăsesc fotoliile din Guvern. Cei trei miniștri vor DEMISIONA

Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc părăsesc fotoliile din Guvern. Cei trei miniștri vor DEMISIONA
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, în această noapte, după ședința tensionată a Comitetului Executiv al partidului, care a durat aproximativ șapte ore, că Sevil Shhaideh (ministrul Dezvoltării), Rovana Plumb (ministrul delegat pentru Fonduri Europene) și Răzvan Cuc (ministrul Transporturilor) vor demisiona.

„PSD, azi (joi, 12 octombrie - n.r.), a trecut printr-o cumpănă foarte mare. O destabilizare a PSD, cel mai mare partid al țării, așa cum se încearcă, ar putea duce și la destabilizarea României (...) Eu am o părere bună despre Mihai Tudose. Poate am greșit eu mai mult și el mai puțin în această perioadă, poate a greșit el mai mult și eu mai puțin, dar nu mai putem repeta ce s-a întâmplat în această seară (...) Eu îmi asum că am comunicat mai prost în această perioadă (...) Să nu își imagineze însă vreo instituție că poate dicta PSD-ului cum să guverneze”, a declarat Liviu Dragnea.

Potrivit liderului PSD, vineri (13 octombrie), la ora 12,00, Comitetul Executiv al social-democraților se va întruni din nou pentru a stabili cine sunt persoanele care îi vor înlocui pe demisionari.

Citit 1876 ori Ultima modificare Vineri, 13 Octombrie 2017 00:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.