Claudiu Iacob, noul director al Electrica Galaţi

Claudiu Iacob, noul director al Electrica Galaţi
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Începând din 11 octombrie 2017, noul director al Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice (SDEE) Galaţi este Claudiu Iacob, care îi succede lui Emilian Duţă, retras din activitate.

Conform datelor puse la dispoziţie de Serviciul Comunicare și Relații Publice al SDEE Galați, Claudiu Iacob a fost administratorul unei societăți comerciale cu profil construcții metalice și navale, a făcut parte din Consiliul de Administrație al Electrocentrale Galați și din cel al Parcului Industrial Galați. În Grupul Electrica activează din anul 2013, când a fost încadrat ca economist în cadrul Agenției de Întreținere și Servicii Energetice Galați, agenţie al cărei director a fost din luna decembrie a aceluiaşi an. Claudiu Iacob a absolvit Facultatea de Științe Economice și Marketing din cadrul Universității ,,Dunărea de Jos’’ din Galați. Tot aici a absolvit un master în Marketing și Comunicare în Afaceri și un altul în Utilizarea Eficientă a Energiei și Surselor Regenerabile. 

„Noua postură este o adevărată oportunitate pentru mine. Anul 2017 a fost unul extrem de greu pentru Sucursala Galați, iar în acest moment investițiile reprezintă prioritatea zero pentru noi. Experiența mea din domeniul financiar, alături de cea din domeniul energetic, mă va ajuta pe mine și pe colegii mei să realizăm țintele ambițioase din programul de investiții, cu un impact direct în calitatea serviciilor pe care le oferim clienților SDEE Galați”, a declarat Claudiu Iacob atunci când a preluat funcţia de director al SDEE Galaţi.

„Menționăm că, începând din vara anului 2014, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată la bursele de la București și Londra și că nicio societate din cadrul Grupului Electrica nu are statut de «deconcentrată». De asemenea, în momentul în care un post din organigrama Grupului devine vacant, pentru ocuparea acestuia se recurge la un proces de recrutare, conform celor mai bune practici de guvernanță corporativă asumate și respectate de către companie”, ne-a precizat Serviciul Comunicare și Relații Publice al SDEE Galați.

Citit 8739 ori Ultima modificare Vineri, 27 Octombrie 2017 01:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.