Liber la DEBRANȘĂRI. Adio, zone unitare de încălzire!

Liber la DEBRANȘĂRI. Adio, zone unitare de încălzire!
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

După mai bine de nouă ani, gălăţenii ţinuţi cu forţa captivi în sistemul centralizat de încălzire se pot debranşa fără să dea socoteală nimănui. Cu 23 de voturi "pentru" şi două abţineri, aleşii locali au decis, joi seara, revocarea hotărârii care stabilea zona unitară de încălzire din municipiul Galaţi, iniţiatorii acestui demers fiind consilierii liberali Ion Cordoneanu, Claudiu Iacob, Laurenţiu Ichim, Angela Ivan, Paul Găvănescu, Onuţ Atanasiu şi Alexandru-Gabriel Şerban.

Trebuie spus că, în primăvara acestui an, a mai fost adoptată o hotărâre care prevedea desfiinţarea zonei unitare, dar aceasta a fost atacată în contencios şi, în cele din urmă, revocată.

Pentru că, recent, primarul Ionuţ Pucheanu declara în ziarul nostru că nu este posibilă desfiinţarea zonelor unitare, am fost curioşi să aflăm de ce s-a putut acum. "Le-am făcut pe plac domnilor consilieri de la PNL! Dincolo de glume, da, şi noi am încercat. Se pare că oamenii din aparatul de lucru al Primăriei au reanalizat, au reexaminat, au găsit, totuşi, undeva, acolo, o portiţă de scăpare, aşa cum există în orice lege românească. Se pare că au identificat-o şi au fructificat-o de data aceasta. Să dea Dumnezeu să nu fie atacată sau să nu devină nelegală, la fel ca şi alte hotărâri pe care le-am mai luat la începutul anului", a declarat edilul.

Citit 6376 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Octombrie 2017 01:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.