Adevăratele feţe ale consilierilor | Fotografii ciudate la şedinţă

Adevăratele feţe ale consilierilor | Fotografii ciudate la şedinţă
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Un fenomen ciudat s-a petrecut joi în redacţia "Viaţa liberă", imediat după şedinţa Consiliului Local Galaţi. Astăzi vă povestim tot ce s-a întâmplat în acest final de săptămână bizar. Aşadar, joi, fotoreporterul redacţiei s-a întors de la şedinţa de Consiliu Local şi a descărcat în computer pozele făcute acolo. Deşi fotoreporterul nu a remarcat nimic deosebit la şedinţă, în mod ciudat, în pozele descărcate apăreau doar nişte maimuţe în costum. Întrucât nu şi-au dat seama ce se întâmplă, editorii ziarului au decis să nu publice pozele la zi în ziarul de vineri, ci să folosească nişte imagini din arhivă. Astăzi, însă, la rubrica noastră am decis să folosim exact imaginile surprinse la şedinţa CL. Aşadar, toate fotografiile din această pagină sunt needitate, tipărite exact aşa cum au fost făcute joi la şedinţă.

Bizareriile nu se opresc aici: pe înregistrarea audio se aud doar nişte onomatopee

Seria fenomenelor stranii a continuat în redacţia "Viaţa liberă". Când a deschis reportofonul pentru a pune pe hârtie declaraţiile din cadrul şedinţei, reporterul a avut surpriza să constate că s-au înregistrat doar nişte sunete ciudate. Iată, de exemplu, transcrierea exactă a sunetelor înregistrate pe reportofon în momentul în care a luat cuvântul un consilier de la ALDE. "Uaa, uuu, hu, hu, hu, coaaa, hî, hî, hî... iiiii, hii, hiiiiii, mnia, mnia, mnia, fff, uuu, uuu, uuu, uhahahaaaa". Pentru conformitate, pe site-ul nostru, viata-libera.ro, puteţi asculta înregistrarea declaraţiilor consilierului pe tema finanţării clubului Phoenix Galaţi.

Coincidenţă? Şedinţa CL s-a încheiat brusc, în momentul în care s-au anunţat reduceri la banane într-un market

Şedinţa de joi a Consiliului Local Galaţi a durat foarte mult. Pe de o parte, pentru că erau multe puncte pe ordinea de zi şi, pe de altă parte, din cauza stilului haotic de lucru. Ca să nu mai vorbim despre timpul pierdut degeaba cu certatul. Totuşi, şedinţa s-a curmat într-un mod total neaşteptat. "A fost foarte ciudat. La un moment dat, a venit cineva în sală şi a strigat că la nu ştiu ce supermarket din apropiere se vând banane la reducere. Cică ar fi 50 de bani kilul. Ştiţi cum au dispărut unii? Subit. Au lăsat baltă tot ce aveau de făcut şi au zbughit-o afară", a povestit un martor care a participat la şedinţă.

După şedinţă, unii au plecat spre case, iar alţii au urcat în teii de pe Domnească şi s-au culcat

Alţi martori susţin că nu toţi au plecat după anunţul cu bananele la reducere. "Eu am văzut că mulţi că au stat până la sfârşit. Unii au plecat spre case la final, dar au fost câţiva care s-au urcat în teii de pe Domnească şi au adormit pe loc. Nu îmi dau seama care este explicaţia, dar vă jur că aşa s-a întâmplat", a povestit un alt martor.

Luptă de Gorilă

Pamflet în versuri

Pestriţă şi Boghetă (d-ale Curţii) (II)

Mă numesc O. Alandala... şi sunt foarte supărată

fiindcă n-am fost atentă/ ş-am picat... am picat cloşcă,

iar acum plătesc... mi-i silă/ şi mi-s galbenă la faţă,

nu-i dă nimenea o boabă,/ iar vecina cea codoşcă

se hlizeşte, dă din aripi/ şi se plimbă-n ciuda lelei

care-am fost, se fandoseşte/ lângă un cocoş de vază,

scurmă pe grămadă, cată/ (extraconjugal) călcare

şi cotcodăceşte mândră/ până-n gard... şi cu emfază!

Mă numesc O. Alandala.../ şi clocesc... nu am ce face,

chiar mă simt deosebită/ printre gioarsele cu pene,

mi-s distinsă şi destinsă.../ şi mă caut în oglindă:

ce design mi se arată,/ sunt leită Melpomene...

chiar dacă abia-mi mai suflă-n/ beregată cloncănitul,

chiar dacă vrun cucurigu/ mă mai vrea, sunt eroină

ca o mamă... piscuitul/ de sub mine se-nteţeşte...

plâng frumos, de mulţămire,/ pielea mi-i... ca de găină!

Submarin Cosorescu

Galaţiul în imagini

Vocea cetăţeanului, vocea politicianului:

Alte întâmplări de la şedinţă

DISPARIŢII. Administratorul Grădinii Zoologice de la Brăila a venit şi el la şedinţa CL Galaţi, însă avea cu totul altă treabă decât ceea ce se petrecea acolo. "Au dispărut câteva animale de la Grădină şi de trei zile încoace le caut încontinuu. Nu ştiu unde au dispărut, aşa că le caut peste tot", a spus administratorul.

* "Gorilele" preşedintelui PSD Liviu Dragnea au participat şi ele la şedinţa CL Galaţi, dar în calitate de invitaţi. "Cineva a făcut, totuşi, o confuzie şi le-a invitat pe unele să ia loc la masa consilierilor", a povestit un participant la şedinţă.

* Un cercetător de la Universitatea "Dunărea de Jos" îşi face doctoratul asistând la şedinţele CL Galaţi. "Apofundez teoria evoluţionistă a lui Darwin şi am nevoie să studiez cazurile pe care noi le denimim "veriga lipsă". Vin mereu la şedinţe, în scurtă vreme voi prezenta o teorie cu adevărat remarcabilă", a spus cercetătorul.

* La şedinţă s-a petrecut şi un incident regretabil. Din cauză că unii consilieri au aruncat resturi pe jos, femeia de serviciu a alunecat pe o coajă de banană şi s-a lovit la cap.

Politicircul

Intervenţie. CJ Galaţi le-a făcut casă de vacanţă

Consiliul Judeţului Galaţi a avut un reprezentant la şedinţa CL de joi, care i-a informat pe cei prezenţi că a fost finalizată casa de vacanţă începută de Nicolae Bacalbaşa. "Pe lângă cei 500.000 de euro care au fost băgaţi până acum, am mai pus noi câte ceva şi am finalizat şi ultimul obiectiv al Grădinii Zoologice, cuşca maimuţelor. Vă aşteptăm să vă petreceţi vacanţa la noi", a declarat trimisul special al CJ Galaţi.

Primatul Galaţiului

CLICK AICI pentru a CITI MAI MULTE din categoria PAMFLET

Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 3551 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Octombrie 2017 01:25