COMUNICAT privind începutul proiectului: ”CONSOLIDAREA POZIȚIEI PE PIAȚĂ A GLEMSY ART SRL ÎN DOMENIUL CONSTRUCȚIILOR PRIN ACHIZIȚIA DE UTILAJE”

COMUNICAT privind începutul proiectului: ”CONSOLIDAREA POZIȚIEI PE PIAȚĂ A GLEMSY ART SRL ÎN DOMENIUL CONSTRUCȚIILOR PRIN ACHIZIȚIA DE UTILAJE”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

GLEMSY ART SRL, în calitate de beneficiar, derulează începând cu data de 23.10.2017, proiectul intitulat ,,CONSOLIDAREA POZIȚIEI PE PIAȚĂ A GLEMSY ART SRL ÎN DOMENIUL CONSTRUCȚIILOR PRIN ACHIZIȚIA DE UTILAJE”, proiect finanțat din Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1: „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”, având ca finalitate achiziția unui utilaj de construcții.

 Proiectul are la bază Contractul de finanțare încheiat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est (ADRSE) în calitate de Organism Intermediar (OI) şi MINISTERUL DEZVOLTĂRII REGIONALE, ADMINISTRAȚIEI PUBLICE ȘI FONDURILOR EUROPENE (MDRAPFE) în calitate de Autoritate de Management (AM) pentru Programul Operaţional Regional.

 Valoarea totală a proiectului este de 1.036.113,96 lei, din care asistență financiară nerambursabilă de 695.947,00 lei.

 Locația de implementare a proiectului este Mun. Galați, str. Drumul de Centură, nr. 208, județul Galați. Obiectivul general al proiectului este reprezentat de consolidarea poziției pe piață a Glemsy Art SRL în domeniul construcțiilor.

Date de contact:

Administrator și manager de proiect: PASCARIU SILVIU - tel: 0752022312

Asistent manager de proiect: IVAȘCU CRISTINA-GEORGIANA - tel: 0757029406

Fax: 0236459040

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

(P)

VEZI mai jos COMUNICATUL

Citit 2142 ori Ultima modificare Marți, 14 Noiembrie 2017 10:11