"Schimbarea" lui Ponta, la Galaţi, poartă numele Durbacă

"Schimbarea" lui Ponta, la Galaţi, poartă numele Durbacă
Evaluaţi acest articol
(34 voturi)

Prezent la Galaţi, alături de deputaţii Daniel Constantin, Sorin Câmpeanu şi Eugen Durbacă, fostul premier Victor Ponta a anunţat că Pro România, partidul lansat de "dezertorii" din PSD şi ALDE, care va deveni a treia forţă politică din România, după PSD şi PNL, "va aduce o schimbare fundamentală în politica din România".

Ponta a afirmat că formaţiunea politică se află în construcţie, la acest moment, dar că partidul va avea candidaţi la toate scrutinurile din 2019 şi 2020.

"Apariţia Pro România îi deranjează şi pe liderii PSD, pentru că noi spunem lucrurile adevărate despre ce ar fi trebuit să facă PSD şi nu face, din cauză că a fost confiscat, îi deranjează şi pe cei de la PNL, pentru că noi suntem de fapt opoziţia. Cei care sunt dezamăgiţi de Dragnea pot să voteze cu Pro România, cei care sunt dezamăgiţi de Orban pot să voteze cu Pro România. 95 la sută din membrii PSD şi votanţii PSD îmi sunt în continuare prieteni, alături de care am făcut lucruri bune şi cărora le sunt recunoscător şi care înţeleg că Dragnea nu este egal PSD. Dragnea a venit de la PD, a confiscat PSD şi va pleca, să sperăm, înainte de a distruge PSD. 2019-2020 va aduce o schimbare fundamentală în politica din România. Suntem liderii acestei schimbări şi sunt convins că vom avea succes", a declarat Victor Ponta. Pro România este condus, la Galaţi, de deputatul Eugen Durbacă, politicianul cu cele mai multe partide în "palmares".

Citit 7736 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Noiembrie 2017 19:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.