Accident în lanţ, pe Centură

Accident în lanţ, pe Centură

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
1 comentariu

Potrivit poliţiei, șoferul unei maşini nu a fost destul de atent la manevra de oprire făcută de un alt şofer, aflat în faţa sa, şi a lovit autoturimsul acestuia în plin. Impactul puternic a făcut ca maşina deja lovită să fie proiectată într-un alt autoturism, care de asemenea era staţionat.


Trei maşini s-au ciocnit şi un şofer a fost rănit din cauza neatenţiei unui conducător auto, într-o zonă extrem de circulată de la periferia oraşului Galați.

Potrivit poliţiei, un bărbat de 32 de ani, aflat la volanul unei maşini cu care se deplasa pe strada Nicolae Mantu, nu a fost destul de atent la manevra de oprire făcută de şoferul aflat în faţa sa şi a lovit autoturimsul acestuia în plin. Impactul puternic a făcut ca maşina deja lovită să fie proiectată într-un alt autoturism, care de asemenea era staţionat.

În urma ciocnirii dintre cele trei maşini, şoferul celui de-al doilea autoturism, prins la mijloc, a fost rănit, dar nu a rămas internat în spital.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 9358 ori Ultima modificare Joi, 20 Septembrie 2018 00:29

1 comentariu

  • postat de mmmmm37 Miercuri, 19 Septembrie 2018 18:54 5.13.144.*** Link la comentariu
    9
    4

    vinovatul moral al accidentului ar trebui sa fie cel ce stationa aiurea pe sosea, deci primul dintre ei...pentru el amenda cea mai mare

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.