Şi-a ţinut mama moartă în casă pentru a-i lua pensia

Şi-a ţinut mama moartă în casă pentru a-i lua pensia
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Şi-a ţinut mama moartă în casă ca să îi încaseze pensia. Este isprava unui bărbat în vârstă 45 de ani, din Cuza Vodă. Totul a ieşit în vileag după ce factorul poştal i-a sesizat pe poliţiştii Secţiei 2 Rurală Smârdan cu privire la faptul că de patru luni îi înmânează pensia bărbatului, fără a o vedea însă şi pe pensionară.

"Poliţiştii au fost sesizaţi de factorul postal care îşi desfăşoară activitatea pe raza comunei Cuza Vodă, cu privire la faptul că, de aproximativ patru luni, nu a mai înmânat pensia unei femei, de 78 de ani, din localitate, pe care nu a mai vazut-o la domiciliu, ci fiului acesteia, în vârstă de 45 de ani, împreună cu care locuia", ne-a explicat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Imediat ce au primit sesizarea, oamenii legii s-au deplasat la domiciul celor doi, unde au făcut oribila descoperire. "Poliţiştii s-au deplasat imediat la domiciliul persoanei în cauză unde, într-o cameră, au descoperit corpul neînsufleţit al acesteia, aflat într-o avansată stare de descompunere", a completat Gabriela Costin.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi urmează să stabilescă ce s-a întâmplat în acest caz şi să dispună măsurile legale care se impun.

Citit 3880 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iunie 2019 02:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.