Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
1 comentariu

Şi-a ţinut mama moartă în casă ca să îi încaseze pensia. Este isprava unui bărbat în vârstă 45 de ani, din Cuza Vodă. Totul a ieşit în vileag după ce factorul poştal i-a sesizat pe poliţiştii Secţiei 2 Rurală Smârdan cu privire la faptul că de patru luni îi înmânează pensia bărbatului, fără a o vedea însă şi pe pensionară.
"Poliţiştii au fost sesizaţi de factorul postal care îşi desfăşoară activitatea pe raza comunei Cuza Vodă, cu privire la faptul că, de aproximativ patru luni, nu a mai înmânat pensia unei femei, de 78 de ani, din localitate, pe care nu a mai vazut-o la domiciliu, ci fiului acesteia, în vârstă de 45 de ani, împreună cu care locuia", ne-a explicat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.
Imediat ce au primit sesizarea, oamenii legii s-au deplasat la domiciul celor doi, unde au făcut oribila descoperire. "Poliţiştii s-au deplasat imediat la domiciliul persoanei în cauză unde, într-o cameră, au descoperit corpul neînsufleţit al acesteia, aflat într-o avansată stare de descompunere", a completat Gabriela Costin.
Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi urmează să stabilescă ce s-a întâmplat în acest caz şi să dispună măsurile legale care se impun.

Citit 2584 ori Ultima modificare Joi, 13 Iunie 2019 13:52

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro