Violator eliberat, acuzat de agresiune sexuală

Violator eliberat, acuzat de agresiune sexuală
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Năravul din fire nu are lecuire, cel puţin pentru un gălăţean ajuns la jumătatea vieţii şi deţinător al unui cazier pătat cu un viol pentru care a făcut puşcărie. Eliberat în baza recursului compensatoriu, acesta a lovit din nou, la Focşani, unde a ademenit un minor de 9 ani. Poliţiştii au motive temeinice să creadă că individul l-a abuzat sexual pe copilul pe care l-a luat de pe stradă. 

Abominabila faptă de care este acuzat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din judeţul Galaţi, s-ar fi petrecut miercuri după-amiază, în timp ce poliţia din Focşani era în alertă pentru căutarea unui minor de 9 ani, ce fusese dat dispărut din Piaţa Unirii. Oamenii legii fuseseră sesizaţi că băieţelul, pe nume Andrei, dispăruse pur şi simplu de pe stradă şi au intrat în alertă, împreună cu angajaţii de la ISU, verificând toate pistele posibile. După două ore de căutări, l-au găsit pe copilul ce nu părea să fi avut urme de violenţă. Examinarea mai atentă a minorului precum şi informaţiile furnizate de acesta au scos însă la iveală detalii şocante. Copilul a declarat că fusese luat de pe stradă de un individ care îl ţinuse circa o oră şi jumătate. Mai mult, pe hainele băieţelului au fost descoperite, potrivit anchetatorilor, urme de lichid seminal. În baza unor informaţii, poliţiştii vrânceni au ajuns la suspectul care îl ademenise pe copil: un gălăţean de 49 de ani, cunoscut cu antecedente penale pentru viol, culmea, tot asupra unui minor, faptă pentru care a fost condamnat, dar eliberat în 2017, înainte de executarea integrală a pedepsei, în baza recursului compensatoriu. 

"Miercuri, în jurul orei 20,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani l-au identificat şi ulterior l-au reţinut pentru 24 de ore pe bărbatul cu care băiatul a plecat pentru aproximativ o oră şi jumătate. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, din judeţul Galaţi, urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, cu propunere de arestare preventivă. În prezent, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală”, au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea. Anchetatorii aşteptau joi rezultatele examenului medico-legal a care a fost supus minorul, pentru a se stabili dacă acesta a fost molestat. În funcţie de rezultate, se va stabili încadrarea juridică a faptei pentru care va trebui să dea socoteală violatorul din Galaţi.

Citit 6073 ori Ultima modificare Marți, 03 Septembrie 2019 22:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.