Scene revoltătoare în centrul oraşului. Doi bărbaţi s-au bătut cu bâtele în poarta poliţiei (VIDEO)

Scene revoltătoare în centrul oraşului. Doi bărbaţi s-au bătut cu bâtele în poarta poliţiei (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Doi bărbaţi au fost protagoniştii unor scene revoltătoare, marţi dimineaţă, în plin centrul oraşului. Cel mai probabil persoane fără adăpost care îşi fac veacul pe lângă Catedrala Arhiepiscopală, indivizii, aflaţi în stare de ebrietate, s-au luat la ceartă şi mai apoi la bătaie cu două bâte, chiar în curtea lăcaşului de cult. Altercaţia s-a mutat în stradă, şi mai apoi alături, în poarta Secţiei 5 Poliţie, sub ochii a numeroşi oameni aflaţi cu treabă la una dintre instituţiile publice care îşi au sediul în incintă, dar care nu au racţionat în niciun fel să îi despartă pe "beligeranţi". Conflictul a fost filmat de unul dintre martori şi postat pe o reţea de socializare, imaginile ajungând astfel şi la cunoştinţa oamenilor legii.

"Ca urmare a imaginilor apărute în mediul on-line, polițiștii Secției 5 Poliție Galați s-au autosesizat și i-au identificat pe cei doi bărbați implicați în acest incident. Este vorba despre două persoane fără adăpost, de 42 și respectiv, 57 de ani, care se aflau sub influența alcoolului Aceștia au fost depistați și conduși la sediul poliției unde au fost sancționați contraventional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice", a explicat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Având în vedere că niciunul dintre participanţii la conflict nu are vreo ocupaţie şi nici acoperiş deasupra capului, este foarte puţin probabil să suporte până la capăt sancţiunea, în sensul că nu au cum să îşi plătească amenda şi nici să se abţină, pe viitor, de la astfel de comportmente reprobabile.

Media

Bătaie cu săbii :)))

Posted by Dany Danyel on Tuesday, September 17, 2019
Citit 6133 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Septembrie 2019 23:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.