Premii în bani pentru ”zeciştii” examenelor naţionale

Premii în bani pentru ”zeciştii” examenelor naţionale
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, i-a premiat marţi, într-un cadru festiv, pe elevii din unitățile de învățământ gălățene care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat în anul 2019. De asemenea, au primit, din partea Fundației "Andreiana Juventus", câte un ajutor financiar alţi doi tineri gălăţeni cu rezultate deosebite, dar cu probleme materiale.

Bălan Bianca Andreea și Bichir Andreea, absolvente de gimnaziu la Colegiul Național „Vasile Alecsandri”, Lupu Denisa Cristina și Stoicu Laura, absolvente ale Școlii Gimnaziale ”Dan Barbilian”, și Iordache Octavian, de la Colegiul Național ”Mihail Kogălniceanu”, sunt elevii din Galați care au reușit la Evaluarea Națională de anul acesta să obțină media 10.

Ciopei Dragoș, absolvent al Colegiului Național ”Mihail Kogălniceanu”, și Lazăr Diana Selena, absolventă a Colegiului Național ”Vasile Alecsandri”, sunt tinerii de 10 la Bacalaureatul 2019.

Toți au primit, prin intermediul Fundației "Andreiana Juventus", câte un cec în valoare de 1.000 de lei, buchete de flori și diplome de apreciere.

Tot prin Fundația "Andreiana Juventus", în cadrul aceluiași eveniment, au fost premiați alți doi tineri, care de asemenea sunt un exemplu pentru întreaga comunitate locală. Astfel, Marian Petria, membru al Comitetului Paralimpic Național, care a obținut numeroase premii la concursuri naționale și internaționale, a primit un premiu de excelență și un cec în valoare de 2.000 de lei, iar Andrei Munteanu, elev al Colegiului Național ”Vasile Alecsandri”, cu rezultate foarte bune la școală, dar cu o situație materială modestă, a primit o bursă lunară, valabilă pentru perioada octombrie 2019 - iunie 2020, în valoare de 500 de lei.

Citit 3592 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Octombrie 2019 17:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.