Intervenţie în primă urgenţă la reţeaua de apă potabilă

Intervenţie în primă urgenţă la reţeaua de apă potabilă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Lucrări de intervenţie în primă urgenţă pentru reabilitarea reţelei de apă potabilă Dn 300 mm strada Brăilei, tronson bloc B7-R3-B6-R4 - strada Roşiori au fost demarate ieri, potrivit anunţului făcut de Primăria municipiului Galaţi şi de societatea Apă Canal.

„Lucrările la reţeaua de apă, în valoare de aproximativ 350.000 de lei, sunt executate de AEG Tehnology, în contextul reabilitării extinse a zonei centrale a oraşului, având în vedere că municipalitatea are în plan pentru anul viitor şi modernizarea zonei de la Potcoava de Aur către Trei Star”, se arată într-un comunicat de presă transmis redacţiei.

Conform sursei citate, intervenţiile, inclusiv reparaţii la căminele de vane existente, se desfăşoară în regim de urgenţă, atât timp cât permit condiţiile meteo. Pe durata execuţiei se va asigura alimentarea cu apă potabilă a consumatorilor afectaţi, prin execuţia unor tronsoane de conducte provizorii. În cazul în care lucrările vor presupune oprirea apei, clienţii societăţii Apă-Canal vor fi anunţaţi în timp util.

Administraţia locală reaminteşte că, în anul 2018, a fost reabilitată conducta magistrală de apă Dn 400mm de pe strada Brăilei pe tronsonul cuprins între blocurile R1 - B8 - R3. Conducta magistrală de apă potabilă propusă acum pentru reabilitare asigură alimentarea cu apă a cartierului Mazepa I şi a fost pusă în funcţiune în anul 1979, având durata expirată şi costuri de operare în creştere.

Citit 4240 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019 01:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.