Calorgal a dat drumul la căldură

Calorgal a dat drumul la căldură

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

"Nu consideraţi că ar trebui făcut public faptul că SC Calorgal SA îşi bate joc de populaţia din Galaţi (PT care furnizează agent termic la blocurile A1-A4 din Ţiglina 1) prin furnizarea agentului termic în calorifere, cu toate că afară este o temperatură de aproximativ 20 de grade Celsius? Cred că este bătaie de joc pentru banii noştri, care sunt şi aşa puţini, şi pentru mediu, pentru consumul inutil de energie", ne-a scris pe e-mailul redacţiei, joia trecută, Ovidiu Popa.
Conform directorului general al Calorgal, Marian Alexandru, blocurile menţionate în mesaj fac parte dintr-o asociaţie care a solicitat furnizarea căldurii de către Calorgal. "Am început furnizarea căldurii la cea mai mare parte din cele 6.000 de apartamente pe care le avem sub contract, şi numai la cerere. Am dat căldură doar asociaţiilor care ne-au solicitat acest lucru. La ora actuală (luni, 18 noiembrie - n.r.), numai în Micro 19, la patru puncte termice, nu am pornit furnizarea, din cauze independente de noi. La SC 43 (care alimentează şi căminul Apaterm) se fac lucrări în subsol şi dăm drumul la căldură după încheierea acestora; la SC 33 (blocul G2) sunt şi datorii, dar şi o avarie, şi vom furniza căldură după remediere; la SC 50 (blocurile din spatele spitalului) sunt probleme mari în subsol cu ţevile, iar la SC 32 ni s-a cerut să începem furnizarea de luni, 25 noiembrie", ne-a spus Marian Alexandru.

Citit 3577 ori Ultima modificare Vineri, 22 Noiembrie 2019 00:50

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro