A început demolarea garajelor în Mazepa (VIDEO)
Foto: Ovidiu Amălinei

A început demolarea garajelor în Mazepa (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(36 voturi)

Câteva zeci de garaje vor dispărea în zona Stirex, Mazepa, iar în locul lor vor fi amenajate locuri de parcare civilizate. Desfiinţarea acestor construcţii provizorii a început astăzi şi continuă în forţă în acest moment, după cum puteţi vedea în imaginile filmate.

Punerea la pământ a garajelor nu este o surpriză. Încă de săptămâna trecută, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, anunţa într-o postare pe pagina sa de Facebook:

„Jos garajele şi în Mazepa! Bateriile de garaje nu-şi mai au rostul în cartiere. Am notificat deja deţinătorii celor din zona ”Stirex” să elibereze terenul pe care vom amenaja noi locuri de parcare, atât de necesare. Ştiu că este o mare nerăbdare să ajungem în toate zonele; deci acţiunile noastre vor continua”.

 

Aşa cum aţi putut afla deja din ziarul „Viaţa liberă”, Primăria Galaţi a identificat la începutul anului un număr de 491 de contracte de închiriere teren pentru construcții cu destinația garaj care vor fi demolate, iar în locul lor vor fi amenajate parcări, așa cum își doresc cei mai mulți gălățeni. „Această cifră este valabilă doar pentru primul semestru al acestui an. Estimăm ca până la sfârșitul anului numărul garajelor ce vor fi demolate va fi cel puțin dublu”, ne-a transmis municipalitatea.

Citit 9032 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Februarie 2020 20:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.