”Chef” cu droguri, într-un centru de carantină
Foto: IJJ Galați

”Chef” cu droguri, într-un centru de carantină
Alarmant
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un gălățean recent întors din străinătate și aflat internat într-un centru de carantină din oraș și-a băgat în sperieți colegii de cameră și s-a trezit cu poliția pe cap, după ce a pus în aplicare o modalitate periculoasă și ilegală de a-și face izolarea mai ușoară. Cei care au ajuns inițial la bărbatul abia venit din Anglia au fost jandarmii, chemați de administratorul unității de cazare. Acesta fusese alertat de colegii de cameră ai "englezului", speriați și deranjați deopotrivă de faptul că, două zile la rând, acesta se comporta ciudat și violent după ce fuma o "iarbă" pe care o avea în bagaje.

"În momentul în care au intrat în interiorul camerei, jandarmii au observat că bărbatul se afla într-o stare confuză, cu un comportament delirant. În urma efectuării percheziției corporale și controlul bagajelor, jandarmii au găsit mai multe foițe pentru confecționarea țigărilor și o punguliță cu o substanță vegetală de culoare verde, pe care bărbatul a declarat că a cumpărat-o din Londra, înainte de a se întoarce în România", a explicat lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galați.

Individul drogat a refuzat să primească ajutor medical și a ajuns direct pe mâna ofițerilor antidrog de la BCCO Galați, care au preluat ancheta pentru deținere de droguri de risc pentru consum propriu. Bărbatul a fost deocamdată mutat într-un alt centru de carantină.

 

Citit 2870 ori Ultima modificare Vineri, 10 Aprilie 2020 00:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.