Violată şi ucisă de doi consăteni

Violată şi ucisă de doi consăteni
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Doi tineri de 18, respectiv, 23 de ani, din comuna Brăhășești, au ajuns după gratii, după ce, anul trecut, pe 14 iulie, au violat şi ucis cu sânge rece o consăteancă, în vârstă de 49 de ani. Fapta a intrat în atenţia procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, care au început cercetările pentru identificarea celor care au săvârşit-o. După luni de anchetă, procurorii au reuşit identificarea autorilor şi, după audierea lor, au aflat şi cum s-a petrecut oribila faptă.

"Din probele administrate la dosar, a reieşit faptul că, pe 14 iulie 2019, inculpaţii, aflaţi în apropierea unui bar din localitate, au profitat de starea de ebrietate a victimei, au îmbrâncit-o într-o râpă din apropiere, unde au violat-o. Apoi, pentru a nu se afla despre săvârşirea faptei, au lovit-o cu capul de o bucată de lemn şi au aruncat-o în apa pârâului din localitate. Victima a fost găsită fără suflare, a doua zi, de o localnică, martoră în dosar", ne-a declarat Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

După ce i-au audiat pe autorii faptei, procurorii au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi apoi au cerut instanţei de judecată arestarea preventivă. "Instanţa de judecată a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele celor doi inculpaţi, care şi-au recunoscut faptele", a conchis Liliana Istrate.

CITEȘTE ȘI: Crimă în timpul unei partide de table

 

Citit 7836 ori Ultima modificare Luni, 13 Aprilie 2020 00:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.