În loc de aer condiţionat, căldură în autobuz

În loc de aer condiţionat, căldură în autobuz
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Transpirând ca în saună sub masca de protecţie care le acoperă nasul şi gura, respirând cu greu pe zăpuşeala care domneşte într-un autobuz vechi, ce şi-ar mai putea dori gălăţenii? Nişte agent termic, nu care cumva să-i "atace" curentul intrat pe trapa ori geamul deschis al mijlocului de transport. Nu-i deloc o glumă, ci realitate.

În Galaţiul situaţiilor absurde, autobuzele vechi nu pot oferi aer condiţionat, dar compensează cu agentul termic pornit. Nu e prima dată când sesizăm o astfel de anomalie, dar ni se pare firesc să revenim asupra ei când se repetă. Doi gălăţeni ne-au semnalat arşiţa suplimentară pe care au îndurat-o în acelaşi autobuz care a circulat miercuri seara pe traseul 105 şi vineri la prânz pe traseul 26.

„Când i-am spus că nu avem nevoie de căldură suplimentară, şoferul a ridicat din umeri şi a spus ca nu poate face nimic. Elon Musk trimite rachete în spaţiu şi noi nu putem opri o ţeava de căldură”, ne-a transmis primul călător.

„Cu masca la gură, pe zăpuşeală, simţeam că mă arde la glezne caloriferul care dogorea. Data trecută când s-a întâmplat, iar lumea i-a atras atenţia, şoferul a spus că nu e de la el”, ne-a povestit altă călătoare.

Absurd, dar adevărat.

Citit 4331 ori Ultima modificare Marți, 16 Iunie 2020 13:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.