Se întâmplă în Galaţi. Dacă tot n-au aer condiţionat, autobuzele oferă agent termic

Se întâmplă în Galaţi. Dacă tot n-au aer condiţionat, autobuzele oferă agent termic
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Dacă tot nu pot asigura confortul aerului condiţionat, autobuzele Transurb contribuie la atmosfera sufocantă din mijloacele de transport furnizând agent termic călătorilor. Pare o glumă, dar este un fapt cât se poate de real! S-a petrecut marţi seara, când vremea nu se răcise încă!

Despre experienţa fierbinte pot depune mărturie gălăţenii care au călătorit marţi seara cu autobuzul 26. „După ce că a ajuns cu întârziere în stație, autobuzului 26 din seara asta îi duduiau caloriferele, nu puteai ţine mâna lângă fereastră, iar căldura caloriferelor îţi "ardea" picioarele... Bine că erau toate geamurile deschise.... Pff, ce să mai spun?! La cât de defecte sunt autobuzele, într-o bună zi o să se «descompună» în timpul mersului”, a mărturisit, într-o postare pe Facebook, una dintre călătoare. Absurd, dar cât se poate de adevărat!

Într-un Galaţi în care singurele mijloace de transport dotate cu climatizare sunt cele 17 troleibuze, dar uneori nici aceste instalaţii nu fac faţă, să înceapă din septembrie probele de agent termic în autobuze e mult prea devreme! Şi ridicol!

Citit 3920 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Septembrie 2019 18:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.