Se întâmplă în Galaţi. Dacă tot n-au aer condiţionat, autobuzele oferă agent termic

Se întâmplă în Galaţi. Dacă tot n-au aer condiţionat, autobuzele oferă agent termic
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Dacă tot nu pot asigura confortul aerului condiţionat, autobuzele Transurb contribuie la atmosfera sufocantă din mijloacele de transport furnizând agent termic călătorilor. Pare o glumă, dar este un fapt cât se poate de real! S-a petrecut marţi seara, când vremea nu se răcise încă!

Despre experienţa fierbinte pot depune mărturie gălăţenii care au călătorit marţi seara cu autobuzul 26. „După ce că a ajuns cu întârziere în stație, autobuzului 26 din seara asta îi duduiau caloriferele, nu puteai ţine mâna lângă fereastră, iar căldura caloriferelor îţi "ardea" picioarele... Bine că erau toate geamurile deschise.... Pff, ce să mai spun?! La cât de defecte sunt autobuzele, într-o bună zi o să se «descompună» în timpul mersului”, a mărturisit, într-o postare pe Facebook, una dintre călătoare. Absurd, dar cât se poate de adevărat!

Într-un Galaţi în care singurele mijloace de transport dotate cu climatizare sunt cele 17 troleibuze, dar uneori nici aceste instalaţii nu fac faţă, să înceapă din septembrie probele de agent termic în autobuze e mult prea devreme! Şi ridicol!

Citit 3637 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Septembrie 2019 18:59

2 comentarii

 • postat de Galatean
  Joi, 05 Septembrie 2019 11:06
  95.76.3.***
  Din grija fata de om a primarelui, probabil sarcina de partid - baaaa, daca mai vrei un mandat, arata-le caldura noastra la mameluci, ca, oricum, ei orbecaie pe strazi cu limba intre dinti, iar caldura asta, livrata in avans, le incarca contiintele, benefic la iarna, partidu a dat, partidu a luat, cand or sa stea cu bruma la gura in apartamente, in convingerea lor indeobste: se putea si mai rau!

  Asa ca, si daca autobuzul ala, mergea de-ndoaselea, mamelucii credeau ca asa trebuie si nu trebuie sa se bage.

  Stare de spirit, generala, in randul locuitorilor orasului pierdut in negura timpului, muribund, dar totusi tantos: sa-mi spui, tu, mie, tie, si nevestii mele, fa, si..., sa-mi faci casa bordei, si copiii derbedei!

  Tantos, si, totusi, unii, nu se pot duce la closet de foame..

  Cat despre prostie, mai cititi odata comentariul!

  Astept provincia.
  1
  7
  Raportează
 • postat de HAHAHA
  Joi, 05 Septembrie 2019 10:54
  194.105.20.***
  N-ati inteles nimic ! Transpiratia se combate cu ceaiuri FIERBINTI, iar autobuzele nu au ceai si fac si ei ce pot !!!!!
  3
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.