Candidații la fotoliul de primar îi cheamă pe gălățeni la vot

Candidații la fotoliul de primar îi cheamă pe gălățeni la vot
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

În cele ce urmează, "Viaţa liberă" vă prezintă, într-un spaţiu pus la dispoziţie gratuit, mesajele candidaţilor la funcţia de primar al municipiului Galaţi, prezentate în ordinea în care aceştia vor apărea pe buletinele de vot.

Ionuţ Florin Pucheanu - PSD

Candidez pentru un nou mandat de primar al municipiului Galați pentru că sunt hotărât să continuăm modernizarea și dezvoltarea orașului nostru. Galațiul s-a schimbat mult în ultimii ani și voi continua să fac tot ceea se poate pentru ca fiecare dintre noi să fie mândru de orașul lui.

Galațiul are nevoie de continuitate, de o viziune coerentă, corectă și realistă asupra potențialului de dezvoltare a orașului. Proiectele pe care le propun oamenilor sunt realiste, bazate pe nevoile actuale ale orașului și pe experiența anilor trecuți care ne-au arătat că Galațiul se află pe drumul cel bun!

Fondurile europene sunt soluția pentru dezvoltare, iar actuala echipă din primărie a atras în ultimii patru ani 200 de milioane de euro pentru modernizarea și transformarea în bine  a orașului.

Voi continua proiectele deja începute și voi propune noi direcții pentru ca Galațiul să devină un model și un adevărat pol de dezvoltare regională.

Continuăm cu încredere!

***

Cătălin Cristache - PMP

Sunt ferm convins că Galațiul are un potențial extraordinar, care nu a fost pus încă în valoare. Și mai cred cu tărie că, pe 27 septembrie, nu avem voie să ratăm șansa de a înlătura dominația de 30 de ani a PSD, care a transformat Galațiul într-un oraș fără viitor, fără viață și fără orizont.

Gândiți-vă bine cine vreți să vă administreze orașul în următorii patru ani! Eu și echipa mea de la PMP suntem cea mai bună soluție. Suntem singurul partid cu adevărat de dreapta, care face o opoziție reală PSD-ului. Avem cei mai buni candidați. Deschidem lista de la Consiliul Local Galați cu un supercampion al României, Dorinel Munteanu, omul care, prin performanțele obținute cu Oțelul, a scos în stradă mai mulți oameni decât toate partidele împreună. Candidații PMP sunt oameni de carieră, oameni curați și integri, profesioniști desăvârșiți în domeniile lor. Chiar aveți cu cine vota. Împreună, eu și ECHIPA mea fantastică, suntem trup și suflet pentru Galați!

***

Cristian Dima - ALDE

Dragi gălățeni,

Aceste alegeri sunt șansa dumneavoastră să decideți cu privire la care e cea mai bună cale de urmat pentru Galați.

ALDE a propus o echipă de candidați cu experiență, oameni competenți, pentru că avem nevoie de oameni capabili să administreze problemele unei comunități, nu să învețe la locul de muncă ce are de făcut.

ALDE Galați oferă o oportunitate pentru o nouă abordare profesională a politicii locale. Un vot pentru candidații ALDE va fi un vot pentru schimbarea în bine a locului în care trăim.

Nu am venit cu lozinci frumoase în fața dumneavoastră, cu promisiuni electorale, ci cu lucruri care se pot realiza.

Mergeți la urne și alegeți cu inima pentru prezentul dumneavoastră și, mai presus de orice, pentru viitorul copiilor noștri.

Cântăriți bine și votați înțelept. E un îndemn sincer și vă mulțumesc că-mi îngăduiți să vi-l adresez!

Pe 27 septembrie, votați Cristian Dima, poziția 3 pe buletinul de vot și ALDE pentru Consiliul Local, poziția 4!

***

Marius Stan - ProRomânia

Dragi gălăţeni, ÎMPREUNĂ am început modernizarea Galaţiului, ÎMPREUNĂ doresc să continuăm ce am început. În programul meu de dezvoltare a orașului am următoarele domenii țintă: infrastructură, sănătate, protecție socială, digitalizarea serviciilor Primăriei, refacerea Centrului Istoric, sprijinirea sportului, culturii și a învățământului, precum și susținerea mediului de afaceri. Pe 27 septembrie, gălățenii au puterea de a-și decide viitorul! PRO România este alegerea pentru un oraș dezvoltat, curat și sigur! ÎMPREUNĂ putem înlătura de la "butoane" frăția nocivă PSD-PNL, care nu a făcut nimic pentru gălățeni în ultimii 30 de ani! Vremea vorbelor și a minciunilor a trecut, e timpul faptelor! Împreună putem demara proiecte majore de infrastructură care să transforme Galațiul într-o adevărată metropolă europeană! Votați candidații PRO România! Galațiul are nevoie ACUM de un primar cu experiență și cu viziune! Votați MARIUS STAN - Primar pentru Galați! ÎMPREUNĂ pentru Galați!

***

Picu Apostol Roman - PPU(S-L)

Copiii noștri merită să fie în siguranţă la şcoală, să învețe în grădinițe și şcoli moderne, să aibă egalitate de șanse. De aceea, mi-am propus ca în mandatul meu de primar, să fac accesul la educație de calitate şi sănătate o prioritate absolută pentru fiecare copil, indiferent de mediul din care provine. Mi-am propus ca în primii doi ani de mandat să modernizez şi să construiesc 10 creşe şi 10 grădinițe noi.

Voi înființa un program de autobuze școlare în cartiere.

Voi asigura asistenţă medicală gratuită și de calitate prin cabinetele şcolare medicale şi stomatologice.

După 16 ani de administrație în care m-am zbătut ca Galatiul să ajungă pe locul 4 în ţară la atragerea de fonduri europene, am expertiza şi dorința de a transforma orașul nostru într-un mediu prietenos cu copiii, în care ei să se dezvolte sănătos.

Trebuie sa asiguram tuturor o dezvoltare cu cele mai bune șanse.

Voi realiza acest lucru alături de echipa PPU(s-l), o echipă profesionistă, cu viziune, suflet și dorință de a face bine pentru toţi oamenii.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

***

Adriana Elena Tudor - AUR

Sunt Adriana-ElenaTudor, candidat la funcția de Primar al municipiului Galați din partea partidului AUR - Alianța pentru Unirea Românilor. Preocuparea mea principală este oprirea depopulării orașului. Sunt mai multe direcții de acțiune pentru aceasta: redescoperirea Dunării și folosirea sustenabilă a imensului ei potențial; crearea și modernizarea infrastructurii; depolitizarea, digitalizarea, transparentizarea și interconectarea instituțiilor administrative pentru fluidizarea proceselor administrative și atragerea de investitori. Avem un oraș frumos pe care toți îl dorim înnoit și modernizat. Putem face aceasta numai împreună. Puterea este la noi și se exercită simplu: prin VOT. FIECARE VOT CONTEAZĂ pentru o schimbare adevărată!

***

Emanuel Olaru - Re:START

Vreau să trăiesc într-un oraş "ca afară". Staţi puţin şi gândiţi-vă. Au trecut 30 de ani, de nimic. Cum o să arate Galaţiul peste încă 30 de ani? La noi, administraţia roşie de până acum ori nu a ştiut, ori nu a putut, ori nu a vrut. De ce? Pentru ca NU LE PASA de voi. Trebuie o schimbare. Soarta oraşului Galaţi depinde şi de votul tău. Mergi la vot!

M-am săturat să tot tânjesc după un trai mai bun în oraşul meu. M-am săturat să văd tinerii cum pleacă în altă parte, spre "un trai mai bun". M-am săturat de gogoşi electorale. M-am săturat să văd gălăţeni trişti. M-am săturat de corupţie, nepotism şi furt în administraţia locală. M-am săturat să văd praf, mizerie şi nepăsare la tot pasul. Tu nu? Eu nu mai pot trăi aşa, vreau mai mult pentru mine. Tu? Mergi la vot.

Sunt gălăţeanul Emanuel Olaru, candidat din partea Partidului Re:Start Romania pentru Primăria Municipiului Galaţi. Sunt inginer proiectant. Ştiu, vreau şi pot face din oraşul Galaţi un oraş "ca afară".

***

Bogdan Ionel Rodeanu - USRPLUS

Dragă gălățeanule,

La alegerile locale din 2016, peste 60% dintre alegători nu au votat.

Acum, suntem într-o situaţie critică.

Tinerii pleacă, oportunități nu sunt, salariile sunt mici, angajatori importanți nu vin. Firmele se închid şi pierdem multe locuri de muncă.

Știm că vrei să pleci, dar avem o soluție testată: Galațiul Metropolitan!

Ne asociem cu comunele din jur, aşa cum au facut Clujul şi Oradea, ne dezvoltăm prin fonduri europene, atragem angajatori și menținem tinerii în Galați.

Galațiul Metropolitan înseamnă dezvoltarea cu bani europeni, nu cu borduri pe credit.

Ne asociem cu comunele învecinate pentru a accesa fondurile europene nerambursabile pentru coeziune.

Doar așa vom deveni atractivi pentru angajatori: Vom dezvolta transportul metropolitan, rețeaua de utilități și serviciile publice. Totul prin fonduri europene. 1,5 miliarde de euro.

Doar așa vom atrage investiții private. 200 de milioane de euro.

Doar așa vom crea noi locuri de muncă bine plătite.15.000.

Doar așa vom valorifica universitățile.

Doar așa vom menține tinerii la Galați.

Duminică, vino la vot!

***

Andrei Velea - PACT pentru Galaţi

Dragi gălățeni,

Prioritățile pentru Galați se văd altfel aici decât la București. Noi știm mai bine ceea ce ne trebuie! Sunt gălățean, fiu de lucrători în Combinat și sunt inginer de calculatoare. Sunt înconjurat de o echipă excepțională de consilieri PACT pentru Galați, singurul partid local. Vreau să aduc investiții aici, locuri de muncă, să reabilitez Centrul Istoric și să sprijin construcția unui aeroport. Refuz jocurile de culise ale partidelor de București și mă bazez doar pe votul gălățenilor!

Planul nostru este ambițios, pragmatic și bazat pe principii liberale autentice. Conține 142 de proiecte pentru oraș, un program de relansare economică, o componentă de reabilitare a Centrului Istoric și un set de măsuri pentru o reformă reală a învățământului local. Strategia noastră se bazează pe reconectarea orașului la Dunăre, pe dezvoltarea firească împreună cu Brăila și pe acordarea loturilor de teren pentru case. Planul nostru detaliat poate fi consultat aici: www.pactpentrugalati.ro/planul

***

Ștefan Baltă - PER

Stimi gălățeni,

Sunt Ștefan Baltă, inginer în protecția mediului și conferențiar dr. la Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați.

Cu votul fiecăruia dintre dumneavoastră, Partidul Ecologist Român are șansa să câștige alegerile locale și să determine o dezvoltare reală a orașului!

Cu votul dumneavoastră ecologizăm și reabilităm spațiile verzi din toate cartierele! Plantăm perdele forestiere în jurul orașului pentru aer mai curat! Atragem investitori prin calificarea forței de muncă și facilități fiscale! Implementăm un management modern al deșeurilor! Valorificăm apele din jurul Galațiului pentru agrement și turism!

Cu fonduri europene schimbăm iluminatul stradal, modernizăm parcul auto pentru transportul public, reabilităm clădirile de patrimoniu! Vom accesa fonduri europene în toate domeniile care duc la dezvoltarea orașului și la creșterea nivelului de trai al fiecăruia dintre noi!

Pe 27 septembrie, "pornim pe verde" pentru un oraș și o administrație curate!

***

Daniela Simona Vreme - independent

Am o experiență de 8 ani în administrație, sunt economist și mi-am construit cariera profesională în mediul privat, acumulând o experiență de peste 15 ani în funcții de conducere, ceea ce mă recomandă să ocup funcția de primar independent.

În calitate de primar independent, voi contribui alături de gălățeni la construirea unui oraș modern, iar prin implicarea mea în administrație, doresc să nu ne mai raportăm la alte orașe din vestul țării, ci din contră, să devenim noi un oraș etalon pentru întreaga țară.

Ca acest lucru să fie posibil, trebuie să venim cu toții pe 27 septembrie la vot. Orice persoană care nu se prezintă la vot, în realitate dublează puterea votului celui care votează pentru interese de partid. Nu trebuie să stăm în casă și nici să fim nepăsători, deoarece acest lucru ne condamnă la încă 4 ani de subdezvoltare.

A venit VREMEa să avem încredere într-un candidat independent și să votăm Daniela Simona Vreme, pentru funcțiile de primar și consilier local ale Mun. Galați.

Citit 6052 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Octombrie 2020 10:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.