O mamă și trei copii au rămas pe drumuri după ce le-a ars casa

O mamă și trei copii au rămas pe drumuri după ce le-a ars casa
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Un incendiu devastator provocat de un scurtcircuit electric a lăsat fără acoperiș deasupra capului o familie formată dintr-o mamă singură și trei copii minori. Drama a avut loc la Costache Negri marți, 24 noiembrie, gospodăria fiind mistuită de flăcările pe care pompierii nu au reușit să le stingă înainte să distrugă întreaga agoniseală.

”Când am ajuns la locul evenimentului, incendiul se manifesta la acoperișul clădirii, iar pompierii au lucrat preț de două ore pentru a salva acoperișul casei. Din păcate, a fost distrus acoperișul, trei camere de locuit și un hol, care au ars împreună cu mobilierul și electrocasnicele”, au explicat reprezentanții ISU Galați.

Familia care locuia în casa distrusă, o femeie care își crește singură cele trei fiice minore, are acum mare nevoie de orice ajutor. Pompierii au luat deja primele măsuri și au strâns haine și rechizite pentru fetele cu vârste de de 5, 11 și respectiv 15 ani. Cei care vor să ajute o pot face sunând-o chiar pe mama copiilor, la numărul de telefon 0757729354.

Citit 4859 ori Ultima modificare Marți, 24 Noiembrie 2020 19:22

1 comentariu

 • postat de Galatean
  Marți, 24 Noiembrie 2020 18:50
  78.96.81.***
  In unele sate din judet sunt multe gospodării nelocuite, proprietarii ori nu mai sunt, ramanand mostenitorilor care locuiesc la oras; sigur pot fi date provizoriu unor oameni năpăstuiți!

  Un mare gest de omenie!
  0
  26
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.