O mamă și trei copii au rămas pe drumuri după ce le-a ars casa

O mamă și trei copii au rămas pe drumuri după ce le-a ars casa
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Un incendiu devastator provocat de un scurtcircuit electric a lăsat fără acoperiș deasupra capului o familie formată dintr-o mamă singură și trei copii minori. Drama a avut loc la Costache Negri marți, 24 noiembrie, gospodăria fiind mistuită de flăcările pe care pompierii nu au reușit să le stingă înainte să distrugă întreaga agoniseală.

”Când am ajuns la locul evenimentului, incendiul se manifesta la acoperișul clădirii, iar pompierii au lucrat preț de două ore pentru a salva acoperișul casei. Din păcate, a fost distrus acoperișul, trei camere de locuit și un hol, care au ars împreună cu mobilierul și electrocasnicele”, au explicat reprezentanții ISU Galați.

Familia care locuia în casa distrusă, o femeie care își crește singură cele trei fiice minore, are acum mare nevoie de orice ajutor. Pompierii au luat deja primele măsuri și au strâns haine și rechizite pentru fetele cu vârste de de 5, 11 și respectiv 15 ani. Cei care vor să ajute o pot face sunând-o chiar pe mama copiilor, la numărul de telefon 0757729354.

Citit 5469 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Iunie 2023 07:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.