Pacient spânzurat în secția ATI COVID a Spitalului Județean Galați

Pacient spânzurat în secția ATI COVID a Spitalului Județean Galați
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

O descoperire macabră a fost făcută de personalul medical din secția ATI a Spitalului Județean, joi dimineață. Cadrele medicale care erau de gardă în secție au văzut că un pacient din secție se spânzurase. În ciuda manevrelor repetate de resuscitare, bărbatul nu și-a mai revenit. Polițiștii încearcă acum să vadă ce l-ar fi putut determina pe pacient să își ia viața, tocmai când starea sănătății sale se îmbunătățise.

"În cursul nopții trecute, în secția ATI COVID a fost surprins un pacient de 68 de ani în timpul unei tentative de spânzurare. Pacientul prezenta semne vitale, iar cadrele medicale au început imediat manevrele de resuscitare, timp de 100 de minute, fără rezultat.

Menționăm faptul că pacientul a fost internat în secția ATI COVID din data de 17 noiembrie, având o evoluție favorabilă. Urma ca, în cursul zilei de astăzi (joi - n.red.), să fie transferat către alt spital COVID", a declarat Alina Dobrea, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Galați.

Polițiștii au fost sesizați despre sinucidere în jurul orei 6,00, de medicul de gardă al secției ATI. Pentru moment, s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Citit 5790 ori Ultima modificare Vineri, 04 Decembrie 2020 00:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.