Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
1 comentariu

O femeie care avea nevoie de ajutor financiar pentru a se trata de o boală gravă şi care a apelat la bunăvoinţa oamenilor pe reţelele de socializare a ajuns să fie abuzată de un individ care s-a oferit să o sprijine. Sub pretextul că vrea să îi dea bani, individul i-a cerut mai multe poze în ipostaze indecente şi a ameninţat-o ulterior că le va face publice. Bărbatul a fost arestat preventiv.

Apelarea la ajutorul public pentru rezolvarea unor probleme de sănătate nu este lipsită de pericole. O femeie care avea nevoie disperată de bani ca să se trateze de o boală gravă şi care a apelat la oamenii de bine prin intermediul unei reţele de socializare a avut parte de o experienţă de coşmar. Se întâmpla anul trecut, în luna aprilie. Printre cei care au dat curs campaniei iniţiate de femeia respectivă, s-a numărat şi un bărbat din Galaţi, care i-a promis că îi va dona diverse sume de bani, pentru operaţii şi tratamente. În schimb, i-ar fi cerut fotografii şi filmuleţe în care bolnava apărea dezbrăcată sau în ipostaze indecente. Nu s-a oprit aici, ci ar fi început să o ameninţe că va publica pe reţelele sociale respectivele imagini şi ar fi ajuns să o constrângă pe femeie să îi dea bani şi chiar să întreţină cu el raporturi sexuale. Totul a durat luni de zile, până la începutul acestui an, când femeia a sesizat autorităţile despre cele întâmplate. În urma cercetărilor, anchetatorii au dat de urma agresorului şi l-au reţinut.

"La data de 4 ianuarie 2021, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj în formă continuată şi viol în formă continuată. La data de 12 ianuarie 2021, a fost formulată o propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului, propunere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Galaţi", precizează reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Citit 4865 ori Ultima modificare Luni, 18 Ianuarie 2021 00:24

1 comentariu

  • postat de eu Sâmbătă, 16 Ianuarie 2021 16:38 86.124.203.*** Link la comentariu
    0
    18

    Sa ma ierte Bunul, dar nu reusesc sa vad legatura intre operatie si poze .... In atentia celor care se cred intregi la minte : internetul asta nu e ce credeti voi ca e, trebuie un pic de minte sa te joci pe el. La fel si pentru a gasi puterea de a apasa pe butonul telecomenzii cand trebuie

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.