Coşmar în urma unui apel pe reţelele sociale. Bolnavă violată şi şantajată de un „binefăcător”

Coşmar în urma unui apel pe reţelele sociale. Bolnavă violată şi şantajată de un „binefăcător”
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

O femeie care avea nevoie de ajutor financiar pentru a se trata de o boală gravă şi care a apelat la bunăvoinţa oamenilor pe reţelele de socializare a ajuns să fie abuzată de un individ care s-a oferit să o sprijine. Sub pretextul că vrea să îi dea bani, individul i-a cerut mai multe poze în ipostaze indecente şi a ameninţat-o ulterior că le va face publice. Bărbatul a fost arestat preventiv.

Apelarea la ajutorul public pentru rezolvarea unor probleme de sănătate nu este lipsită de pericole. O femeie care avea nevoie disperată de bani ca să se trateze de o boală gravă şi care a apelat la oamenii de bine prin intermediul unei reţele de socializare a avut parte de o experienţă de coşmar. Se întâmpla anul trecut, în luna aprilie. Printre cei care au dat curs campaniei iniţiate de femeia respectivă, s-a numărat şi un bărbat din Galaţi, care i-a promis că îi va dona diverse sume de bani, pentru operaţii şi tratamente. În schimb, i-ar fi cerut fotografii şi filmuleţe în care bolnava apărea dezbrăcată sau în ipostaze indecente. Nu s-a oprit aici, ci ar fi început să o ameninţe că va publica pe reţelele sociale respectivele imagini şi ar fi ajuns să o constrângă pe femeie să îi dea bani şi chiar să întreţină cu el raporturi sexuale. Totul a durat luni de zile, până la începutul acestui an, când femeia a sesizat autorităţile despre cele întâmplate. În urma cercetărilor, anchetatorii au dat de urma agresorului şi l-au reţinut.

"La data de 4 ianuarie 2021, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj în formă continuată şi viol în formă continuată. La data de 12 ianuarie 2021, a fost formulată o propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului, propunere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Galaţi", precizează reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Citit 5905 ori Ultima modificare Luni, 18 Ianuarie 2021 00:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.