Grădiniță închisă după depistarea unor cazuri de COVID-19

Grădiniță închisă după depistarea unor cazuri de COVID-19
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

La nici două săptămâni de la redeschiderea școlilor și a grădinițelor, pandemia le închide din nou. După ce, zilele trecute, cursurile a două școli gălățene au fost suspendate, acum a venit rândul unei grădinițe din Galați să pună din nou, temporar, lacătul pe ușă. Este vorba despre Grădinița cu Program Prelungit Nr. 47, din strada Victor Papilian nr. 7, structură a Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 39  Galați.

Decizia a fost luată miercuri, 24 februarie, de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Galați. "Se suspendă, până la data de 4 martie 2021, inclusiv, activitatea didactică ce presupune prezența fizică, la nivelul unității de învățământ Grădinița cu Program Prelungit nr. 47. Pe perioada suspendării, procesul de învățământ la unitatea de învățământ menționată se va desfășura în sistem online", se arată într-un comunicat al CJSU Galați.

Până în prezent, un cadru didactic al unității de învățământ și femeia care le servea copiilor masa au fost diagnosticaţi cu COVID-19.

Citit 2595 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Februarie 2021 00:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.