Trafic redeschis pe un tronson din Siderurgiştilor. Se reia circulaţia autobuzelor

Trafic redeschis pe un tronson din Siderurgiştilor. Se reia circulaţia autobuzelor

Primaria Galati
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
3 comentarii

Potrivit Primăriei Galaţi, începând cu data de 13 aprilie 2021, se va relua circulația autobuzelor pe strada Siderurgiștilor, pe tronsonul cuprins între arterele Gheorghe Doja și Gheorghe Asachi. Măsura a fost posibilă ca urmare a avansării lucrărilor pentru realizarea proiectului "Modernizare linii tramvai și carosabil străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918". Foarte important este că se va reactiva stația de pe strada Siderurgistilor de la Casa Roșie.

Iată cum vor circula autobuzele pe sensul de mers dinspre Piața Energiei către Inelul de Rocadă.

Mijloacele de transport care asigură traseele 11, 17, 18 și 22 nu vor mai vira la dreapta pe strada Gheorghe Doja, ci vor circula înainte spre Inelul de Rocadă.

Traseul 28 va rămâne pe itinerarul inițial, respectiv strada Siderurgiștilor - Gheorghe Doja - strada Anghel Saligny.

„Traseul 7, la tur, va urma ruta Prelungirea Brăilei – Gheorghe Asachi - Siderurgiștilor - Inelul de Rocadă și în continuare pe strada Siderurgiștilor, iar la retur de pe strada ing. Anghel Saligny autobuzele vor vira la stânga pe strada Siderurgiștilor, apoi pe strada Gheorghe Asachi și, în continuare, pe Prelungirea Brăilei.

Traseul 39, la tur, va urma ruta Prelungirea Brăilei – Gheorghe Asachi - Siderurgiștilor - Inelul de Rocadă și în continuare pe Siderurgiștilor, iar la retur de pe strada Anghel Saligny autobuzele vor vira la stânga pe strada Siderurgiștilor, apoi pe strada Gheorghe Asachi și în continuare pe Prelungirea Brăilei”, transmite Primăria Galaţi.

De asemenea, conform Primăriei, s-a redeschis circulația autovehiculelor pe bulevardul Siderurgiștilor, pe tronsonul cuprins între strada Gheorghe Doja și strada Gheorghe Asachi, pe partea dreaptă a direcției de mers către Inelul de Rocadă.

"Reamintim tuturor participanților la trafic că bulevardul Siderurgiștilor este stradă cu prioritate față de străzile cu care se intersectează. Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită. Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare", transmite administraţia locală.

Primăria le mulțumeşte pentru înțelegere gălățenilor din zonă și participanților la trafic.

Citit 3599 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Aprilie 2021 00:21

3 comentarii

 • postat de Daniel Marți, 13 Aprilie 2021 18:42 5.13.207.*** Link la comentariu
  0
  2

  Frumoase lucrari, canalizarile cu 2-3 cm iesite in afara. A dat un autobuz peste una cand tragea in statie, ma mir ca nu s-a ales cu pana si janta indoita.

  Iar autobuzele dimineta devreme.. 18 nu prea vine, 11 e full..tot sa platesti abonament la transurb..

  Raportează
 • postat de Calator Marți, 13 Aprilie 2021 00:04 46.97.168.*** Link la comentariu
  4
  11

  Reactivați stațiile de la Liceul 3 și Micro 40 în direcția Micro 13. Nu se mai poate. Unde trebuie să ne ducem ca să fim ascultați?

  Raportează
 • postat de Elena Luni, 12 Aprilie 2021 23:39 89.136.0.*** Link la comentariu
  16
  17

  Pamflet. Ha, ha, ha..... avansare lucrari1 Terminili nene nu spune asa ceva. Singurele avansari sunt la preturi recalculate si ajustate pentru ca priectantii si fezabilistii nu si-au facut treaba pentru care au fost platiti psdeste (nu regeste). Regeste presupune o plata pentru lucrari efectuate. Psd este nu presupune si fectuarea lucrarilor. Doar plata supraevaluata si ajustata din 3 in 3 luni! Pana la nerecptionarea lucrarii precum statia de epurare Cantemir si piata din Micro 17, etc! (Sanda deputata sa incaseze de la dna ue, ca la galati slabe sperante daca este condus de nicadan! Orice asemanare de nume sau entitati reale, este pur intamplatoare si fara legatura cu realitatea sociala adevarata)

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro