Evaluaţi acest articol
(22 voturi)
1 comentariu

Şase elevi din judeţul Galaţi se numără printre cei care au reuşit să câştige distincţii la etapa finală a Olimpiadei Naţionale de Matematică, organizată anul acesta de Societatea de Ştiinţe Matematice din România.
Cel mai bun rezultat din Galaţi a fost obţinut de Mara Ioana Zaharia, clasa a IX-a la Colegiul Național "Vasile Alecsandri" (profesor Florin Antohe). Ea a câştigat o Medalie de argint. Câte o Medalie de bronz a fost obţinută de către Răzvan Mihai Păcurariu, clasa a X-a, Colegiul Național "Vasile Alecsandri" (profesor Mihai Dragoș Totolici) şi Claudiu Blîndu, clasa a X-a, Colegiul Național "Spiru Haret" Tecuci (profesor Felix Arhire).
Menţiunile au fost primite de Rareș Andrei Neculau, clasa a VII-a, Colegiul Național "Vasile Alecsandri" (profesor Romeo Zamfir), Maria Teodora Matei, clasa a IX-a, Colegiul Național "Vasile Alecsandri" (profesor Florin Antohe) şi Andreea Laura Antohi, clasa a X-a, Colegiul Național "Vasile Alecsandri" (profesor Mihai Dragoș Totolici).

Citit 2363 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Mai 2021 02:12

1 comentariu

 • postat de Galatean Marți, 04 Mai 2021 12:39 5.13.141.*** Link la comentariu
  0
  6

  Felicitari!
  Cred ca este singura olimpiada organizata in pandemie!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro