Incendiu la înălțime într-un bloc din centrul orașului. Patru persoane au fost evacuate (VIDEO)
Foto: Mircea Octavian

Incendiu la înălțime într-un bloc din centrul orașului. Patru persoane au fost evacuate (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Au fost clipe de teroare, miercuri, 16 iunie 2021, la blocul V2 de pe strada Traian, după ce, de la unul dintre etajele superioare, au început să iasă nori groși de fum. Un incendiu care a cuprins bucătăria unuia dintre apartamentele aflate la acel nivel a mobilizat forțe sporite de pompieri, mai ales că în locuința afectată și în cele învecinate se aflau persoane care nu mai reușeau să iasă din case. Pompierii au reușit să scoată trei dintre victime pe casa scării, iar una a fost extrasă pe geam. 

”Am acționat cu patru autospeciale de stingere și o autoscară pentru lichidarea unui incendiu manifesta la un apartament situat la etajul al șaselea al unui bloc de locuințe. Au fost evacuate patru persoane, două din apartamentul în care se manifesta incendiul, cu vârste de 22 și respectiv 24 de ani, cu intoxicație cu fum și o vecină în vârstă de 72 de ani cu intoxicație cu fum și atac de panică. O altă persoană, în vârstă de 20 de ani, a fost evacuată pe exterior, cu ajutorul autoscării, de la etajul al șaptelea”, a precizat lt. col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Victimele au primit îngrijiri medicale la fața locului, la spital fiind transportate doar cei doi tineri din apartamentul unde s-a manifestat incendiul, pentru investigații suplimentare. Intervenția rapidă a pompierilor a făcut ca incendiul să nu se propage la întreg apartamentul. Flăcările au afectat doar bucătăria locuinței. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurticircuit la o triplă care alimenta televizorul din bucătărie.

Citit 6917 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Iunie 2021 02:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.