Gălăţenii sunt terorizaţi de ţânţari, Primăria anunţă o nouă dezinsecţie

Gălăţenii sunt terorizaţi de ţânţari, Primăria anunţă o nouă dezinsecţie
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

O plimbare pe înserat prin parcuri sau prin zonele cu multă verdeaţă ale oraşului se transformă într-o luptă pierdută cu ţânţarii flămânzi. Aceasta este realitatea pe care o îndură gălăţenii seară de seară. Vestea bună este că Primăria municipiului Galați anunţă o nouă etapă de dezinsecţie, în perioada 26-29 iulie 2021, prin intermediul Serviciului Public Ecosal.

„Se va interveni astfel cu termonebulizator în cartierul Cantemir, cartierul Filești, Faleza Inferioară, Faleza Superioară, Alee P-uri, Grădina Publică, iar cu atomizoarele se va interveni în parcurile din municipiul Galați. Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Galați sunt rugați să-și ia toate măsurile de protecție necesare pentru familiile de albine și viermi de mătase în scopul evitării contactului cu substanțele insecticide distribuite în toate zonele verzi ale domeniului public”, transmite Primăria.

Autorităţile precizează că programul poate suferi modificări sau poate fi decalat în cazul în care condițiile meteo nu permit desfășurarea în bune condiții a acțiunii. 

Să sperăm că măcar de această dată efectele dezinsecţiei se vor simţi asupra ţânţarilor...

Citit 3214 ori Ultima modificare Luni, 26 Iulie 2021 13:13

4 comentarii

 • postat de Marius
  Duminică, 25 Iulie 2021 12:45
  109.166.135.***
  Este nenorocire. Pur si simplu nu poti iesi cu copiii in nici un parc din cauza tantarilor! Faptul ca veti aplica substante ici colo egal zero!
  Sunteti capete patrate la Primaria Galati si nu intelegeti deloc realitatea. Pai vor migra dintr-o parte in alta si aruncati banii pe fereastra. De cand este Pucheanu, in parcurile din Galati, dezinsectie nu, o mana de vopsea sau var nu, bancile rupte, dispozitivele de fitness rupte, intr-un cuvant delasare totala. Nu sunteti in stare sa intretineti ce au construit cei de dinaintea dvs! Rusine!
  1
  9
  Raportează
 • postat de saracul
  Sâmbătă, 24 Iulie 2021 20:30
  86.124.204.***
  pana acum au folosit numai apa **chioara ** si aia aruncata in bataie de joc de catre **tunari**....poate acum or da cu o solutie de calitate care sa aiba si rezultate
  0
  11
  Raportează
 • postat de ADYtza74
  Sâmbătă, 24 Iulie 2021 12:50
  86.124.201.***
  De vreo saptamana nu a dat nici un strop de ploaie ,se putea da . Sa vezi ca tocmai atunci o sa si ploua cand dau ei cu ... ce or da. Ar trebui stropit pe toata suprafata orasului nu pe ici pe colo ,de muta insectele dintr-un loc in altul.
  1
  24
  Raportează
 • postat de EU
  Sâmbătă, 24 Iulie 2021 08:53
  5.14.145.***
  Tantarii si mustele din cauza caniculei au inceput sa caute sange, pur si simplu se lipesc nu mai scapi de ele .
  1
  19
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.